Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 33. heti uh. -os felvetelen,...

A 33. heti uh. -os felvetelen, en "tisztan latom", hogy gyönyörü nagy szempillaja van a kislanyomnak, de ferjem szerint az csak arnyek, semmi mas. Mas is latott mar szempillat? Marmint uh. -os, jo felbontasu kepen?

Figyelt kérdés

Meg a nagyitonkat is elövettem, es azzal szemleltem, es teljesen jol latszik, hogy hosszu, szep felfele ivelö...

Olyan jo lenne, ha mar masnak is voltak ilyen /hasonlo meglatasai... :)

2009. jún. 16. 11:16
 1/2 anonim ***** válasza:

én szabályosan láttam és a képen is látszódott, hogy a fiamnak nagy a haja egyedül anyukám látta még rajtam kívül mindenki más azt mondta, hogy az nem az.

Na most a fiam 10 cm hosszú szőke hajjal született :)

biztos jól látod :) majd ámul a férjed ha kibújik és meglátja, amúgy azt hiszem én is a 32. uh-n voltam mikor látszódott a haja

jó babavbárást

2009. jún. 16. 13:31
 2/2 anonim ***** válasza:
én a hajat láttam,szinte szálanként :)
2009. jún. 16. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!