Evett valaki McDonald's-os kaját? Én ma nagyon megkívántam, és ettem egy sajtburgert. Tudom, hogy nem a legegészségesebb étel, de ennyitől még nem lehet baj, ugye? 12 hetes vagyok.
én hetente- két hetente egyszer ott ebédelek a nagyfiammal, terhes vagyok. nem gondolom, hogy bajom lenne belőle, nyilván nem egészséges, de ez van, olyan a napirendünk, hogy az ebédet most nyáron valahol meg kell oldani, így a meki is sorra kerül a kifőzdék mellett mert ízlik és jól esik :)
egyébként előtte jó ha évente betévedtünk, úgy gondolom, hogy ennyi belefér :) (4-5 alkalom összesen, jövőhéten szülök...)
Nem lesz bajod.
Mivel elég szigorúak az előírások, én nyári melegben inkább ettem a Mekiben, mint egy kétes kifőzdében.
tegnapelőtt 18:12
Hát ez az! Terhesség alatt ha valami gyorskajat kívántam, akkor már inkább meki, mint valami gyrosos, legalabb azt tudom, hogy nem romlott, tiszta...
#17, hát, előfordulhat, főleg a közepénél. Egész nap melegben van a nyers hús. Persze telenyomják fűszerrel, meg jól megsütik, de én találkoztam már büdös gyrossal.
A tesóm dolgozott diákmunkán gyros hús készítő üzemben, akkor hagyta ott, amikor kapott egy láda ecetes (a büdös húst ecettel mosták le, hogy ne legyen szaga) húst, hogy azt fűszerezze és tegye a nyársra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!