Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most jövök az ügyeletről mert...

Most jövök az ügyeletről mert 2 napja barnázok, megnyugtatna valaki? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
11 hetes vagyok. Tegnap reggel óta barna folyásom van, bementem ma a kórházba, kereken 4 óra (!!!!) várakozás után kerültem be, doki először benézett a hüvelyembe, jól lealázott, hogy ő aztán semmi gondot nem lát, aztán felnyúlt ujjal és a másik kezével olyan erősen nyomkodta a méhemet hogy majdnem sírtam a fájdalomtól. Ezután csinált egy hüvelyi uh-t, én nem láttam a monitort, de esküszöm 5 mp-nél nem tartott tovább, annyit mondott "a baba ok". Nagyon remélem hogy ennyi idő alatt tényleg meg lehet állapitani, hogy van szivhang, komolyan nem hiszem hogy 5ig el tudtam volna számolni amíg az uh tartott. Ezután közölte hogy ő semmi problémát nem lát és ne jöjjek ilyenekkel kórházba, csak ha menzesz erősségű görcseim ill. vérzésem van. Rettenetesen megalázó volt!! Kedden fog rendelni a saját dokim, elmegyek majd hozzá, de nem nyugodtam meg. A barna folyás még mindig tart és most már enyhe görcsök is vannak a vizsgálat óta. Lehet a szurkálás az miatt hogy ennyire megnyomkodott? Egyáltalán normális az ilyen jellegű vizsgálat a 11. Héten?? A doki ilyet még sosem csinált. És ilyen rövid idő alatt tuti hogy meg lehet állapitani hogy él a baba?
2016. júl. 16. 18:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

3. válaszoló vagyok.

Valaki írta a C vitamint. Teljesen igaz. Nekem Rutascorbin formájában írta elő a doki. Nézz utána.

A másik, hogy szigorúan feküdj. Nekem azt kellett tennem.

És ne aggód túl. Sokaknál előfordul a 12. hét környékén.

2016. júl. 16. 19:54
 12/18 anonim ***** válasza:

9-es vagyok

Hát ez elég furcsa,hogy még papírt se adott.Sok folyásod van?Amúgy a szurkálás biztos a vizsgálattól van.lényeg hogy ne görcsöljön.pihenj sokat keddig ha teheted csak wc re meg tusolni kelj fel és próbálj megnyugoni.tudom hogy nehéz,átestem rajta.4 hétig barnáztam vagy véreztem,9 hetesen múlt el,ma töltöttem a 12-t.kérlek majd Írj,hogy mi van veletek.

2016. júl. 16. 19:56
 13/18 A kérdező kommentje:
Igazából tegnap is meg ma is úgy volt hogy reggel volt nagyon sok, barna, meg délelőtt, aztán estére szinte teljesen elmúlt, és ma reggel meg megint sok.... aztán most így estére megint alig... fura. Csak most ugye szurkál is eléggé ami nagyon félelmetes miután így megszadizott a doki... :S
2016. júl. 16. 20:02
 14/18 anonim ***** válasza:

9-es vagyok

Ez azért van szerintem mert éjszaka összegyűlik több váladék a hüvelyben és reggel kiürül.nekem pont így volt.amúgy nekem a méhszájamon pattant meg mindig egy ér és onnan jött ilyen furi nyálkás volt.tudom undi,de ha a tied is olyan akkor támpontnak jó.

2016. júl. 16. 20:13
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, majd kedden kiderül. A méhszáj az esélyes, mert korábban még a terhesség előtt jóval volt méhszájsebem, többször véreztem pl szex után, de aztán ecseteléstől elmúlt... de ez régebben volt kb 1 éve. És ha az lenne azt gondolom látta volna a doki.... vagy talán látta is, ki tudja, majd kiderül
2016. júl. 16. 20:44
 16/18 Snorri ***** válasza:
100%

Nekem barnázással indult az 5. Héten, de az első vizsgálat után már véreztem. Akkor se ess kétségbe, ha te is így járnál. A 10. Hétig véreztem szünetekkel. Nekem hematomám volt. Már 2,5 a fiam. Kitartás! Gyakori, unokatesóm is vérzett, meg amikor kórházban voltam, akkor 4 szobatársból 3-nak ez volt. Nekem magnézimot is kellett szednem.

6-os válaszoló! A mostani megnyilvánulásaid is azt bizonyítják, hogy emberként állsz a másikhoz! 😛 vagy csak azt szereted rugdosni, aki a földön fekszik?

2016. júl. 16. 20:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia! Az idióta válaszokat csak simán görgesd tovább! Szóval, nyugi, mert az biztos, hogy megnézte a szívműködést, az alap. Csak épp elég volt neki, hogy ő látta a pulzálást. Amúgy meg sietett és nem akart veled "szöszölni"-mondjuk ez taplóság, amikor valaki ilyennel megy és egyértelmű, hogy aggódik... de ne izgasd magad, pihenj ma és holnap, főleg feküdj! S hétfőn irány a dokid! Nekem is volt ilyenem, nem is egyszer, mégis megszületett a baba, egészségesen! Próbálj lazítani, amennyire lehet! És persze feküdni!
2016. júl. 16. 21:16
 18/18 anonim ***** válasza:

Amikor menszesz szerint 7 hetesen(amúgy meg 5hetes voltam csak) barnázni kezdtem hívtam a dokimat,mondta h ő nincs bent de menjek nyugodtan az ügyeletes megnéz.

Először uh ahol a következőt mondta:Ez a terhesség nem felel meg a korának,szívhang sincs vagy megmarad vagy nem,ilyenkor én mit csináljak magával?? Mondtam neki h az orvosom javasolta jöjjek be!Ekkor kedvesebb lett,megvizsgált jó durván.Azt mondta semmi bajom,nem tudja honnan jön a barnázás,ha erősödik akkor menjek vissza és kitakaritanak,vagy megoldja a természet.Ez volt péntek este.Hétvégén már véreztem,de nem voltam hajlandó kórházba menni.Féltem megint belefutok egy bunkóba.Így hétfőn a dokimnál kezdtem.Csinált uh-t és láss csodát:haematóma volt a petezsák mellett!3x akkora,mint maga a petezsák!

A baba megmaradt,már 16 hónapos!

Drukkolok h minden rendben legyen veletek!

2016. júl. 16. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!