Megnyugtatna valaki?
Ma voltam orvosnál, azt írta a papíromra, hogy kevesebb magzatvíz, magzat kényszertartásban, és beutalt Pestre a Női klinikára. Totál kiborultam :(( Hétfőn tudok csak időpontot kérni!
26khm
SZerintem nem tudunk megnyugtatni, ki kell vizsgáljanak. Mi az, hogy csak hétfőn tudsz időpontot kérni?
Amúgy ha olyan nagy gáz lenne, akkor tuti nem küldözgetne, hogy majd egyszer menj be, hanem hívott volna egy mentőt, és azonnal bevittek volna.
talán ez biztató.:)
Jajj köszi.. csak úgy elkeseredtem, mindenki a környezetemben csak azt mondta, hogy jobb is lesz így legalább nem kötöm le magam :( Olyan mintha élve temetnének.
Amit kaptam papírt azon úgy van, hogy H-K-Csütörtökön lehet időpontot kérni csak. De már aludni se tudok :(
Szerintem sürgesd meg a dolgot, ne várj addig, menj el egy másik uh-ra is, mondjuk az Istenhegyire 4 D re.
Holnapra tuti kapsz valahol időpontot.
Aludj, ne idegeskedj. ez még nem a vég.:)
Telefonálj is holnap, hátha sikerrel jársz, vagy menj be személyesen, hogy mi a gondod.
Ne szomorkodj, intézkedj.:)
Mindenképpen írni fogok ha lesz valami.
Valahova befogok jutni az biztos :))
Köszönöm!
Szia! Én is ebből indulok ki, meg mindenhol azt hallottam idáig, hogy 1 hét lemaradás nem vészes. Keddre kaptam én is Pesten, csak addig "őrülök meg".
Írj majd, hogy mi volt!!
Kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!