Most jövök az ügyeletről mert 2 napja barnázok,
megnyugtatna valaki? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
11 hetes vagyok. Tegnap reggel óta barna folyásom van, bementem ma a kórházba, kereken 4 óra (!!!!) várakozás után kerültem be, doki először benézett a hüvelyembe, jól lealázott, hogy ő aztán semmi gondot nem lát, aztán felnyúlt ujjal és a másik kezével olyan erősen nyomkodta a méhemet hogy majdnem sírtam a fájdalomtól. Ezután csinált egy hüvelyi uh-t, én nem láttam a monitort, de esküszöm 5 mp-nél nem tartott tovább, annyit mondott "a baba ok". Nagyon remélem hogy ennyi idő alatt tényleg meg lehet állapitani, hogy van szivhang, komolyan nem hiszem hogy 5ig el tudtam volna számolni amíg az uh tartott. Ezután közölte hogy ő semmi problémát nem lát és ne jöjjek ilyenekkel kórházba, csak ha menzesz erősségű görcseim ill. vérzésem van. Rettenetesen megalázó volt!! Kedden fog rendelni a saját dokim, elmegyek majd hozzá, de nem nyugodtam meg. A barna folyás még mindig tart és most már enyhe görcsök is vannak a vizsgálat óta. Lehet a szurkálás az miatt hogy ennyire megnyomkodott? Egyáltalán normális az ilyen jellegű vizsgálat a 11. Héten?? A doki ilyet még sosem csinált. És ilyen rövid idő alatt tuti hogy meg lehet állapitani hogy él a baba?
Ha magánorvoshoz jársz, akkor felhívnám a helyedben legalább megnyugtatna.
2016. júl. 16. 18:40
2/18 anonim válasza:
Szegénykém, egy borzalom ez az allami eü.
Menj kizarolag a dokidhoz, vagy mas magankorhazba, ha sűrgős. ( én is így tettem)
Egyik ismerősöm is úgy jart, hogy olyan szuperül megvizsgálták, hogy elvetelt. Nyilvan nem 100% hogy attól, de a vizsgalat utan kezdett verezni...
Hivd fel amimt tudod a dokidat.
Próbálj megnyugodni az biztos nem használ.
2016. júl. 16. 18:49
3/18 anonim válasza:
Én a 11. héten kezdtem barnázni. Olyan etosségű volt, mint a menstruáció 3-4. napja. Berohantunk a kórházba. Megvizsgáltak, és azt mondták, akkor menjek csak vissza, ha elönt a vér. Sírtam előtte, és utána, féltettem a babámat.
Pár napra rá elmentem a nődokihoz. Azt mondta, minden rendben, előfordul. Egyébként kaptam Progesteront tőle.
Két hét alatt múlt el a vérzés. Most már a 36. héten vagyok.
2016. júl. 16. 18:54
4/18 anonim válasza:
mondjuk nekem az is fura, hogy tegnap reggel óta barnázol, amikor még volt rendes rendelés, de te kivártad az ügyeletet, majd kiakadsz, hogy 4 órát várattak. de előtte a 24 óra barnázás nem zavart?
a többi amit leírtál az gáz, ha van saját orvosod, talán hívd fel őt, hiszen ezért fizetsz neki...
2016. júl. 16. 19:00
5/18 A kérdező kommentje:
Tegnap még külföldön voltunk nyaralás miatt, ennél hamarabb nem tudtam hazaérni, igy is 3 nappal megrövidült a nyaralás ami persze nem érdekel csak legalább nyugodtam volna meg...
2016. júl. 16. 19:04
6/18 anonim válasza:
Külföldön is élnek orvos emberek.
Én államiba járok, barnáztam is, voltam már ügyeleten, de érdekes módon velem még nem beszéltek így. Igaz, én emberként állok a másikhoz.
2016. júl. 16. 19:07
7/18 A kérdező kommentje:
Neked meg mi a bajod velem?? Honnan veszed hogy én nem emberként állok a másikhoz?? 4 órát vártam egy szó nélkül étlen szomjan és "örömmel" mentem be az orvoshoz hogy végre megnyugodhatok, ehelyett azt kaptam hogy kb rommá aláztak. Menj máshova kötekedni van elég bajom az alaptalan vádaskodásod nélkül is....
2016. júl. 16. 19:14
8/18 anonim válasza:
Sajnos ilyen az állami ellátás, és szerintem senki nem úgy megy be az orvoshoz, hogy bunkózik vele..mindenki normális emberként viselkedik, mégis a legtöbb orvos undorítóan viselkedik... :( Sajnálom.
2016. júl. 16. 19:16
9/18 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Próbálj meg sokat feküdni és szedj jó sok c vitamint,nekem 4 hét barnázás akkor múlt el,amikor elkezdtem szedni,2 nap alatt elmúlt.Én is voltam 2 szer ügyeleten vérzés miatt második alkalommal velem is elég mogorva volt az orvos és én se láttam a monitort,úgy kellett rákérdeznem,hogy mi van a babával?eegy orvos elég gyorsan megállapítja hogy van e szívhang,de ennyi idő alatt azt biztos nem látta van e bevérzés.Mit írt a papírra?
2016. júl. 16. 19:24
10/18 A kérdező kommentje:
Hát ezaz hogy nem kaptam papirt, miután felöltöztem láttam hogy ír valamit, vártam, aztán mondta hogy végeztünk mehetek....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!