Szerintetek etikus egy 35 hetes kismamát 39 fokos lázzal kidobni az ügyeletről vasárnap reggel?
Ez vagy kamu vagy nagyon színesen meséled, ha egyik sem akkor fel kellett volna jelenteni. Minden rendelőben ki van függesztve, hogy hova lehet fordulni panasszal.
Ha nem kamu, akkor is valakinek még lennie kellett ott, hiszen tök egyedül nem lehet egy egész rendelőben és azt meg nem hiszem hogy ezt nem látta, hallotta senki vagy nem fordultál ott máshoz.
Az tuti, hogy a dokik előszeretettel mutogatnak egymásra. Azt elhiszem, hogy egyik is fél gyógyszert adni, meg a másik is....De számomra ez a szitu tök hihető. Az utolsó hónapban nekem is bajom lett (mindegy mi) a nőgyógyi elküldött egy szakorvoshoz, aki megmondta, tudja, mi van, de nem ad gyógyszert, csak ha a nődokitól viszem vmi papírt, hogy ő engedélyezi. A két dokit ugyanaznap 3-szor jártam meg, mert vmiért mindig egymáshoz küldözgettek. Eltelt x nap, beléptem a 37. hétbe, és az én dokim, (látva, hogy nem javultam)na akkor felhívta a másikat, a fülem hallatára nagyon korrektül tájékoztatta, és kérte a véleményét. Miután letett, a dokim kicsit húzgálta a száját, mert a másik "hát, nem éppen közlékeny"-mondta.
És tökre elhiszem. Ez volt az érzésem, hogy az a másik nagyívben leszart, mert bár a betegség hozzá tartozik, de én nem adtam lóvét, meg terhes vagyok, szóval kín volt neki.Mindegy! 37 hetesen császárral megszültem, visszamentem a dokihoz, végre adott gyógyszert,és már jobban vagyok.
Na, ezek után én a kérdező sztoriját simán elhiszem, pláne, hogy vannak patkány orvosok, és még utána is megy és ott pofázik. Így nincs tanu, ő meg megveregeti a saját vállát, hogy milyen fasza gyerek volt, jól megmondta neki...
Én a pereskedést hagynám a francba, nemsokára meglesz a babád, és sok dolgod lesz, az a tetű, meg forduljon fel.
Hát ez elég durva... én gondolnám, hogy általában egy orvosnak tudnia kell hogy egy kismamának mi adható. Nekem a háziorvosom szó nélkül felírta az Augmentint, azt mondta az sokkal kevesebbet árthat mint a magas láz.
Ma is voltam háziorvosnál (helyettesítő volt) és ő is azt mondta, hogy ha újra visszajön a lázam akkor menjek vissza és ír fel augmentint mert ebben a korban (32hetes vagyok) már nem árthat.
Hogy küldhet haza egy ügyeletes orvos magas lázzal egy kismamát??? Hát hova forduljon az ember ha nem az orvosokhoz???
Hihetetlen!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!