Szerintetek etikus egy 35 hetes kismamát 39 fokos lázzal kidobni az ügyeletről vasárnap reggel?
Nekem se adtak anno semmit, azt hittem kiköhögöm a gyereket a hasamból, nem kaptam levegőt. Mint a mosotfos kb úgy éreztem magam. Végül egy patikus kismama megszánt, és adott orrcseppet, hogy legalább ne akarjak megfulladni.
Jah a másik móka az a fogászat volt. Mikor kiesett a fogamból az ezeréves amalgám tömés, és kioktatott, hogy amalgámmal nem tömnek már, pláne kismamát, azt meg sem hallotta, hogy általános iskola 1osztályában fúrta szét a fogam a gyerekfogorvos... jah és nem látta el a fogamat. Jelzem qvára kényelmetlen egy hatalmas lukkal a fogadban enni, létezni. Mellé a séta pont jót tett, a kicsi életével is játszottam, hogy elsétáltam odáig a semmiért.(koraszülés gyanúja, fekvés)
De abszolút etikátlan ilyet tenni bárkivel, de egy kismamával meg pláne!! de ettől még megteszik ezek a sza..házi pénzéhes ro..hadékok..
engem egyszer a 40,2fokos lázas 9hónapos gyerkemmel együtt vágtak ki a gyerekügyeletről....
Köszönjük szépen a magyar egészségügynek a lelkiismeretes orvosokat!!! :((( elkeserítő.
3as vagyok, ne haragudj, hogy kétkedve fogadtam a kérdést. :( Csak annyi mindent hallani már.
Egyébként meg, nincs késő jelentened szerintem és tedd is meg ha van rá energiád és időd! Nehogy mégegyszer ilyen szituba kerülj azzal az ügyeletessel.
Sajnálom a történteket és remélem már jobban vagy!
Legközelebb próbáld meg a dokidat felhívni, igaz gyógyszert nem ír telefonon, de tud olyan dolgokat ajánlani ami biztos többet segít, mint egy ilyen idióta ügyeletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!