Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A párotok / férjetek mennyire...

A párotok / férjetek mennyire veszi ki a részét abban, hogy nézelődtök a babával kapcsolatban a neten?

Figyelt kérdés
Most akár neveket illetően, akár baba cuccokat, bármit ami a születendő babával kapcsolatos. 15 hetes kismama leszek és ugye mióta terhes vagyok egyre több dolgot olvasok, nézek a neten ami a terhességgel meg babával kapcsolatos. A férjem semmit, mindig én szoktam odaszólni neki vagy felé fordítom a laptopomat hogy figyeljen! Akkor figyel persze, de nem értem. Szégyenlős vagy mi?? Vagy ez férfiaknál, leendő apáknál így természetes?
2016. júl. 15. 22:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem a ferfiaknak nehezebb felfogniuk a terhesseget, mint a noknek. Ez tok normalis hozzaallas, hogy a 15. heten nem akarja azt tanulni, hogyan kell majd pelenkazni. Meg szerintem nem erzi valosagosnak. Meg nem latszik rajtad, nem erzi, hogy mozog. En magam nokent sem csinaltam annal tobbet az elso gyereknel, hogy elolvastam minden heten, hogy mi tortenik epp a babaval, mekkora, stb egeszen kb a 20. hetig. Akkor kezdett noni a hasam vegre, latszott kivulrol, ahogy rug, ereztem napkozben is. Akkor kezdett ugymond valosagossa valni. Szerintem ez egyaltalan nem problema, hogy nem olvasgat errol a neten magatol. Varj meg egy picit, hogy o is felfogja, hogy lesz egy gyereke. Ettol meg varni fogja majd es pelenkazni is fogja majd tudni, ne aggodj.

Engem kifejezetten idegesitene egy tulbuzgo apuka tipus, aki mar a gyerek tervezgetese elott is ilyen temaju konyveket olvas, meg ruhakat vesz.

2016. júl. 15. 22:57
 12/26 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem meg a nők eleve jobban érdeklődnek ,hiszen benned fejlődik ,te fogsz vele többet törődni stb.Az én párom olvasgatott ezt azt ,de leginkább a fejlődési szakaszokról ,ilyen hogy babaruhák teljesen hidegen hagyja.Én ezt mondjuk nem tekintettem kötelező esti programnak.Ez legyen a legnagyobb ellentét köztetek ,szívből kívánom és boldog babavárást.Te is majd le fogsz higgadni ,csakhát újdonság ,meg hormonok...
2016. júl. 15. 22:58
 13/26 anonim ***** válasza:
63%
Oszinten szolva en nem is ertettem a kerdest. :) Ugy ertem, hogy nem ertem miert kellene reszt vennie ebben??! Es ebbol megis mit tudtok levonni, hogy nem lesz majd jo Apa? Nekem eszembe sem jutott a ferjemnek mutogatni dolgokat a neten. Mikor terhes lettem az elso babankkal, nagyon boldogok voltunk mindketten. Tervezett baba, 8 honapot vartunk ra. Aztan mikor szukseg volt a segitsegere, mert a pelenkazot nem tudtam volna egyedul megvenni, akkor mindig ott volt. Sokszor beszelt rola, hogy mennyire varja, meg izgul, hogy milyen lesz Apanak lenni. Ennyi. Nem nezegetett semmit velem a neten. 2 gyerekunk van. A fiunk 3 eves, a lanyunk 7 honapos. Nincs olyan dolog, amit ne csinalna veluk. Nagyon jo Apa, es mindenben lehet ra szamitani. De amig nem voltak, addig o nem tudott volna mit kezdeni a netes cikkekkel, vagy babaruhakkal. Nem ertem ez miert akkora baj?
2016. júl. 15. 23:03
 14/26 anonim ***** válasza:
15%

Az en exem, is ilyen volt. Ok ekkor meg nem ereznek az egeszbol semmit, benned fejlodik, nekik meg nem valosagos az egesz.

Altalaban ilyenek a ferfiak.

En is ha akartam megmutattam neki a dolgokat, az uj ruhat amit vettem, vagy pelenkazot, kisagyat ( hasznaltan ) , azokert o ment el.

A mai napig ilyen, a gyerekkel barmit megcsinal, de ot nem erdekil, hogy milyen furdetot, pelenkat hasznalok, vagy milyen ruhat veszek. Neha neha ha elmegyunk kozosen vasarolni megtetszik neki pl. egy polo, akkor azt megveszi, de kb. ennyi.

2016. júl. 15. 23:10
 15/26 anonim ***** válasza:
73%
Elozo vagyok. A vasarlas mult ido mert elvaltunk, de ilyen volt, ahogy irtam.
2016. júl. 15. 23:11
 16/26 anonim ***** válasza:
24%

nálunk semennyire. nagy korkülönbség, így a nagy után szinte mindent eladtunk, ezért újra kellett most venni. de se akkor se most nem vásárolt ő semmit és nem is beszéltük meg. de nekünk így jó! :)

nálunk eleve mindent én veszek meg, ő még egy doboz tejért se szeret boltba menni, nemhogy szoptatós melltartókat meg macikat nézegessen :)

aranyos, mert a nagy kiadás előtt mindig kikérem a véleményét, ő meg mindig elmondja, hogy ne az árát nézzem, hanem hogy nekem és a babának jó legyen, ő meg max túlórázik. szóval kiveszi a részét ilyen értelemben, mert mindent megtesz, hogy mindenük meglegyen a gyerekeknek :)

tesóméknál fordítva van, ott az apuka vett meg mindent, szóval nem ez vagy az a normális, ez olyan mint a közös vagy külön kassza. nincs erre séma, nem lehet egyiket se normálisnak vagy nem normálisnak nevezni :)

2016. júl. 15. 23:16
 17/26 anonim ***** válasza:
24%
Párom tudja,hogy mennyire oda vagyok a babacuccokért,milyen gondosan részletesen átnézem a kínálatot mi hol olcsòbb. Ha megkérdezem szerinte szép-e,vagy milyet vegyünk mond véleményt megnézi,pl babakocsit is együtt néztük de Rám bízta mert úgyis a legtöbbet én tolom. Nem szòl bele,mert tudja,ha segítség,vélemény kell úgyis szólok,és neki tetszik az ízlésem,ráadásul nekem ez amolyan hobbi. De egy csodálatos férj és apja 5 éves fiunknak. Szerintem ezzel nincs gond,hogy a férfisk nincsenek rákattanva a baba dolgokra,persze az más ha egyátalán nem érdekli.
2016. júl. 16. 05:50
 18/26 anonim ***** válasza:
17%
a nevet kozosen leulve dontottuk el. minden mast en inteztem max kertem tole ra egy oket...egy bolintast...baromi sokat dolgozik es nem olyan a munkaja hogy ott babacuccokat nezegessen munkaidoben raadasul ha rabiztam volna megveszi az elso dolgot mindenbol ami megtetszik neki, arral praktikummal nem torodve..a nok altalaban sokkal gyakorlatiasabbak mint a ferfiak, hidd el nem jarnal jol azzal ha o vasarolna...de az persze fontos h erdekelje a tema, en pl feliratkoztam egy hirlevelre ami minden heten jott hog az aktualis x hetes terhessegnel milyen valtozasok tortennek a babaval es azt minden heten reggel az agyban felolvastam neki h o is tudja epp mi tortenik a babaval odabennt es reklamalta.is ha nem olvastam fel neki ;)meg persze simogatta a pocakot beszelt hozza stb de a gyerekszoba berendezese, a kelengye a dekoracio teljesen ram lett bizva
2016. júl. 16. 06:37
 19/26 anonim ***** válasza:
17%

Nálunk se követi, hogy mi történik. Párszor már kiosztottam, hogy bizonygat valamit, de semmi nincs a hátterbe, amit tudna. Pedig már neten az alapok mindenhol kovethetőek.

Amikor 18 hetesen elittem 4D-re ott kicsit belendült utána.

Gondoltam, hogy látnia kell, mert addig nem tudja hogy kezelni.

2016. júl. 16. 06:48
 20/26 Snorri ***** válasza:
24%
Mindenki más. Nekem akkor szaladna fel a szemöldököm, ha a férjem babaruhákat nézegetne, meg vásárolna...szerintem általában a nők azok, akik olvasgatnak, nézelődnek. Nálunk is így volt. A férjem figyelt, nyugtázta. Nem hozták lázba a babaruhák, bútorok, meg ilyesmi. Persze várta, meg amikor már mozgott, látszódott, akkor neki is valóságosabb lett, megfogta a pocakom, simogatta, de akkor sem lepődtem volna meg, ha nem teszi. Magának is utál vásárolni, nemhogy másnak. Nem attól lesz valaki jó apa. Az is simán előfordulhat, hogy aki lelkesen olvasgat, meg vásárolgat férfiként, azt sokként éri, ha megszületik a gyerek, és rájön, hogy ez nem is úgy van, ahogy képzelte...az én férjem nagyon jó apa. Imádja a fiúnkat, mindenből kiveszi a részét. Ja nem, mert ruhákat, és bútorokat, sőt játékokat is én szoktam nézni, mondjuk az utolsó kettőt megbeszéljük, de ezekben én döntök. :)))
2016. júl. 16. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!