Normálisnak mondhatóak ezek az adatok a sulyommal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
9 hetes voltam, amikor először jelentkeztem a vedononel. Akkor voltam 62,7 kg. Ma ismét voltam nála most vagyok 16+5 hetes és 63 kg. Normálisnak mondható ez az adat ?2016. jún. 1. 16:29
1/6 anonim válasza:
komolyan, ez a nap kérdése :D
majd írj 4 hónap múlva és megírjuk, hogy keveset vagy sokat híztál! :)
2/6 anonim válasza:
Kicsit sokat híztál. 62,9 kg-nak kellene lenned.
3/6 anonim válasza:
Szerintem ne legyél szigorú magadhoz ez meg nem sok !! De ha megszületett a kicsi , majd fokozatosan figyelj oda mit eszel :)
4/6 anonim válasza:
ez kevés hizás normális jo érték,majd 20 vagy 25.hétől többsuly gyarapodásodlesz
5/6 anonim válasza:
Teljesen normalis, hogy eddig meg nem hiztal, majd ugy a 20. hettol mar biztosan fogsz. A babad kb 85 gramm, meg nagyon picike. Olyan embert is ismerek egyebkent, aki az elso trimeszter alatt annyit fogyott, hogy vegul annyi kiloval ment szulni, mint amennyivel teherbeesett.
6/6 anonim válasza:
En a 30. Hettol kezdtem el hizni 😜 12 kilovalvagyok most tobb mint a 6. Heten :)
38hkm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!