Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Üveges savanyú céklát lehet...

Üveges savanyú céklát lehet enni terhesség alatt? Barátnőm javaslatára kérdezek, mert szerinte nem lehet=)

Figyelt kérdés

Valamit a festékanyagokról zagyvált:)de én nem értem miért ne ehetnék.

Kissé össze vitáztunk ezen, és kitalálta hogy felhívja a védőnőt...jaj ne égessen már:))))))))

2010. ápr. 15. 15:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Simán ehetsz ha szereted.Tele van vitaminnal,nekem pla védőnöm javasolta,viszont én nem szeretem igy nem is eszem.35 hetes km
2010. ápr. 15. 15:31
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten ajánlott, rengeteg vas van benne.
2010. ápr. 15. 15:45
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

MIért ne ehetnél? Ha megkívánod, sztem nem hiába kívánd meg! Vmi oka van, biztos van benne vmi olyan vitamin! Én is ettem, és semmi bajunk nincs!

36 hetes km

2010. ápr. 15. 15:46
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Jaj ez a barátnő:)))

Ha festékanyagra fognánk bármit is akkor semmit ne egyél se terhesen se nem terhesen.Ugyan már!

Rengeteg benne a vas,folsav,és a vitaminok.Csak nyugodtan,váljék egészségedre!

egy szülésznő kismama.

2010. ápr. 15. 16:12
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy ehetsz, de amúgy sokkal finomabb a saját készítésű (és egyszerű is), próbáld ki!:)
2010. ápr. 15. 16:45
 6/19 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Szerintem a barátnőd valamit valahol valamikor hallott a mesterséges piros színezékről, csak kicsit módosult benne az információ, és már a természetesen piros élelmiszereket is "megbélyegezte". Mondjuk én is csak a hazait eszem, lehet, hogy a boltiba tényleg raknak olyan mesterséges színezékeket, amik, mint olyan sok "E", károsak lehetnek, de pl. a háziba is rak az ember tartósítószert, elvileg az se egészséges... De az biztos, hogy a cékla éppen attól piros, hogy sok vas van benne, ezért terhesség alatt kifejezetten hasznos a fogyasztása. Én sok céklát ettem az első harmadban, 12 hetes vérvételen kicsivel határérték feletti lett a vasam!!!
2010. ápr. 15. 16:58
 7/19 anonim ***** válasza:
Nekem a védőnőm tanácsolta a fogyasztását, mert vashiányos voltam.
2010. ápr. 15. 17:05
 8/19 anonim ***** válasza:
mért ne lehetne.nagyon ki tudok akadni az ilyen kérdéseken.
2010. ápr. 15. 17:32
 9/19 anonim ***** válasza:

Rengeteg vas van benne........persze, hogy lehet enni.

Sőt én a terhességem elején kimondottan bio céklalevet ittam, mert azt hallottam, hogy segít megelőzni a vetélést, na meg persze nagyon kívántam is :-)

2010. ápr. 15. 17:58
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen hülyeségeket kérdezni,az ilyennek minek gyerek nem is értem!!!
2010. ápr. 15. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!