Kismamák, elmennétek a tengerre 3-4 hónapos terhesen?
Figyelt kérdés
Most vagyok a 12. héten és szóba jött, hogy jó lenne elmenni a tengerre kicsit kettesben. A strandolás ugyebár teljesen kimarad a számomra idén, hiszen a medencés dolog nem ajánlott, a tengerre viszont szabad utat kaptam a nődokitól. Nem volt semmi gond az első trimeszterben, rosszul sem voltam, semmi.
Autóval mennénk 4-5 napra. Kicsit parázok, hogy minden rendben lesz-e, nem történik esetleg valami, hogy hirtelen kórházba kelljen menni egy idegen országban, stb. Ti voltatok hosszabb kiránduláson terhesség alatt?
2016. júl. 11. 12:46
11/11 anonim válasza:
End ITT elek a tenger mellett es trndszeresen jarok furdozni.Az orvos aztmondta Ami jol esik nekem as a babanak is jol esik,de a napozassal vigyazni kell.Es miutan kijottem a tengerbol furdo alsot valtani vagy igyekezni gyorsan megszaradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!