Tanár kismamák, elmennétek tanév közben akár azonnal táppénzre?
Én 16 hetes vagyok, még tanítok. Most még nem mentem táppénzre, de ha beindul a beteg roham, akkor elmegyek, míg nem csitul. A fizikai betegség is rossz, de én lelkileg betegebb vagyok, ha egész nap itthon ülök egyedül napi 12 órát. Simán bebeszélek magamnak bármit. S Ez sokkal rosszabb, pláne, hogy tudjuk, a fizikai betegségek nagy százalékának lelki az oka.
Ha otthon ülők egy állandó baktériumflórával megáldott helyen, mihelyst kimozdulok mondjuk péntek délután a Tescoba könnyebben összeszedhetek valamit.
A gyerekeim már hozzá vannak szokva a stílusomhoz és nem változtak semmit. 2 éve volt egy kiabálás utáni állkapocs elcsúszásom, aminek a gyulladása sokszor visszajön. Ekkor megtanulta úgy kezelni a gyerekeket, hogy nem idegesítem magam fel, viszont ők is olyan csendben vannak az órán és úgy dolgoznak, hogy öröm velük együtt lenni. Nálunk is van tetű meg más finomságok, de nem ölelgetem őket. Még egy dolog: nem elit iskolában tanítok. Az itt tanulók 42 %-a valamilyen problémával küzd.
Szia,én a 32. hétig tanítottam!Február 2-án jöttem el,a farsangot már el akartam kerülni,mert utána jön mindig a tömeges megbetegedés!
41+3 napos voltam,mikor szültem!
De,ha úgy gondolod,hogy jobb,ha otthon maradsz ebben a vírusos időben,akkor ne gondolkodj,a kollégák majd megoldják!Ilyenkor minden jó érzésű ember megértő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!