Elmennétek ezért táppénzre?
31 hetes vagyok,úgy terveztem, hogy a 36.hétig fogok dolgozni.Most megállapította a doki, hogy a méhnyak megrövidült (C2000), és sok pihenést tanácsolt.
Nem tudom, hogy mit tegyek.Ti hogy döntenétek?
Biztos lelkiismeret furdalásod lenne a későbbiekben,ha történne valami...
Én elmennék a helyedben,pihengetnék olvasgatnék,és gyűjteném az erőt a nagy napra.:)
igen, en elmennek tappenzre! ha barmi bajotok tortenik sosem bocsajtanad meg magadnak! amugy meg mar ugysincs sok hatra, tehat nem art ha pihensz, mert utana ugysem fogsz egy darabig!
boldog babavarast! 31+2 km
szia!
Elöszőr is Gratulálok a babához:)
Én nem mennék dolgozni , már nem sok idő van a szülésig, én már ha ott tartanék biztos otthon maradnék erre a kis időre és jól kiphenném magam a nagy napra!! Most a legfontosabb a pihenés, és a koraszülés elkerülése a cél!! Ezt tartsd szem előtt, minél tovább maradjon benn a baba, annál jobb lesz neki mikor megszületik!!
Minden Jót kívánok nektek:)
Nekem ez nem lenne kérdés! Ha a doki ezt tanácsolja, akkor tényleg pihenj inkább otthon, most a baba a legfontosabb!!!!
És hidd el erő is kell az első időkre. Egy 19 hónapos örökmozgó, eleven kislány anyukája.
Nagyon köszönöm mindenkinek a választ!
Gyönyörű babavárást, és babázást Nektek is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!