Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmennétek ezért táppénzre?

Elmennétek ezért táppénzre?

Figyelt kérdés

31 hetes vagyok,úgy terveztem, hogy a 36.hétig fogok dolgozni.Most megállapította a doki, hogy a méhnyak megrövidült (C2000), és sok pihenést tanácsolt.

Nem tudom, hogy mit tegyek.Ti hogy döntenétek?

2010. jan. 13. 13:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem már dolgoztál eleget, tényleg kellene egy kis pihenés. A 2000 szám nem vészes, ennyivel még én is dolgoztam, de én pont a 31. héten mentem el táppénze. Utána 2-3 hét alatt duplájára is nőtt a hasam, most 35+ 5 hetesen már alig birok álldogálni, ülni, de feküdni se jó...szóval utolsó hónap a nyűglődésé, pedig eddig semmi bajom nem volt, és igen aktív is voltam.

Szóval van kb. 1 hónapod, hogy élvezd a terhességet, nézelődj, kikapcsolódj..stb, utána pedig már csak az izgatott várakozás marad:-)))

Minden jót!

2010. jan. 13. 19:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Én a helyedben táppénzre mennék.
2010. jan. 13. 20:01
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!

Fontólóra vettem a dolgot, hétvégén eldöntöm mi legyen...

2010. jan. 14. 09:15
 14/18 anonim ***** válasza:
ja h te még mindíg fontolgatsz!!!akkor így jártál!!!nekem a babám fontosabb lenne mint a munka és azonnal mennék táppénzre.
2010. jan. 14. 11:24
 15/18 anonim ***** válasza:
nekem mikor azt mondta a doki hogy sokat phenjek 1 percig sem gondolkodtam azonnal kiirattam magam.mit kell ezen gondolkodni szukseged van arra az 5 hetre?utanna ugyis otthon kell lenned vagy ha megszulsz ferreteszed a babad es futsz dolgozni?
2010. jan. 14. 11:38
 16/18 A kérdező kommentje:

Hétfőn megyek és kiíratom magamat táppénzre.

Sajnos nem egyszerűek a dolgok, van pár ok, amiért nem mehetek...De valóban, a babánál nincs fontosabb, ugyhogy eldöntöttem, táppénz.

És köszönöm mindenkinek a választ!

2010. jan. 14. 20:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Gratula! Én elmennék, utánna már soha nem lesz olyan időszak, hogy otthon vagy és nem kell a gyerekek után futkároznod. Használd ki! Olyan mint egy hosszú nyáriszünet, amit én hiányolok azóta, mióta munkába álltam.
2011. aug. 10. 13:06
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó Válaszoló:)

Elmentem táppénzre,(igaz február elsejével) amit nagyon jól tettem, mert sok-sok pihenéssel is a 37.hétig bírtam a pocakosságot.Azóta másfél éves, gyönyörű kis ördögöcském van :)

2011. aug. 10. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!