Kismamák, ti, hogy viselitek a kánikulát?
Én nem terhesen is rosszul voltam a melegben, most terhesen még rosszabb. Állandóan légszomjam van, alig élek. Néha el is ájulok. Alig várom már, hogy vége legyen, ha szerencsém van, akkor még a hónap végén megszületik. Ha nem, akkor Augusztus elején (akkorra vagyok kiírva).
34hkm
Semmi extra! Jól viselem. Nem vizesedem, nem fulladok, kevés kiló is vagyok, így nem is érzem magam terhesnek! :)
30 hkm
A meleget még csak-csak elviselem, de ami most is van itt, h jön a hidegfront, már csapkod az eső, na ettől a falnak megyek. Alapból alig kapok levegőt legtöbbször, de ilyenkor pláne. Úgy fújtatok ilyenkor, mint egy gőzmozdony, pedig nem híztam sokat, nem is vagyok túlsúlyos és mégis. Gondolom, ahogy előttem írták, az átrendeződött szervek miatt.
Egyébként mindig nyárpárti voltam, szeretem a meleget, csak most valahogy nem úgy jön le mint az eddigi nyaraknál :)
28 hkm
Én amúgy sem bírom a meleget mert nem jó a tüdőm, nem kapok levegőt. Gyakran előfordul velem hogy muszáj a fagyasztót kinyitnom és onnan szívnom levegőt mert különben megfulladok... Utálom a nyarat, mindig is utáltam minden szempontból.
Még az a szerencse, hogy télen fogok szülni, én is akkor születtem.
13+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!