29 hetes kismamák hogy vagytok? Hogy viselitek a terhességet? Mennyit mozogtok? Fájnak már a medence körül a csontok? Tudtok aludni? Babátokkal minden rendben van? Mennyit mozognak?
Én 28 hetes vagyok, 2. babám, elsöt jobban bírtam, annyit mozgok csak hogy futok a 2 évesem után, nekem fáj már minden csontom, a derekammal együtt, aludni nem mindig, de általában igen, babával minden rendben jövöhéten megyek uh.-ra. Nagyon sokat mozog, szinte egész nap :)
és te hogy vagy?
28 hetes vagyok. Alapvetően minden rendben, velem is és a babával is. Estére kicsit fáj a derekam, és rengeteget híztam, ezt leszámítva egész jól viselem a terhességed. Eddig. De tudom, hogy lesz még rosszabb is az utolsó hetekben.
A medence körüli csontjaim abszolút nem fájnak, de szerintem ez azért van, mert nem először szülök. Egyszer már "kiszélesedett" a csípőm. Az első babámnál lábra sem tudtam állni estére, annyira fájt mindenem. Most ilyen gondom nincs.
31 hetes vagyok. Naponta 2-3 km-t szoktam kimenni, még dolgozom, de odafelé és visszafelé is sétálok a munkahelyemre. Aktívan nem sportolok már, hogy futás vagy úszás, csak a séta.
Nem fáj semmim, sem a derekam, sem a csontjaim. Tudok aludni, baloldalt kényelmes, viszont sokat járok ki mosdóba éjjel (3-4-szer). Kijött az aranyerem, még nem fáj és nem vérzik, kenem Reparonnal.
A magzatunkkal minden rendben, jelenleg egy héttel előzi meg fogantatási korát méreteiben.:) Egész nap mozog, rúg, szerencsére éjjel alszik, amikor én.
Az új kellemetlenség az, hogy fejvégűként a kicsink a hólyagomat zavarja olyan durván, hogy többször meg kell állnom az utcán és itthon is. Remélem, ez majd változik.
Dettó mint az első.
2ik terhesség, elsőt sokkal jobban bírtam.. Most hatalmas hasam van
+ a 2 évesem után eleget futhatok, emelhetek stb. Mozgás meg van :D
Sokat mozog a pocak lakóm is, általában este kezd el vagy mikor le pihenek :)
28 hetes vagyok. Már várom a következő uh-t h láthassam és h kiderüljön (ha ki fog) h valóban fiú e :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!