9 hetes kismama vagyok.13 mm Hematoma miatt 5 napig feküdtem kórházban. Véreredményem is jó. Mikor kiengedtek a doki csinált ultrahangot mindent rendben talált. A hematomat se látta és már nem is barnázok. Valaki így?
Szia!
Én hasonlóan voltam, mint te. 4× volt haematómám az első trimeszterben, amik miatt 5 hétig feküdtem. Nekem is felírt az akkori orvosom Duphastont, MagneB6-ot és No-Spát. (úgy, hogy egyáltán nem görcsöltem). Alapos mérlegelés és egy progeszteronszint-mérés után úgy döntöttem, hogy egyiket sem szedem.
A legnagyobb boldogságomra egészséges kisbabàm született a 40. hétre.
A legjobbakat kívánom nektek is!
Nálam a hetedik hétben láttak egy 16 mm-es hematomát, a baba alatt, (akinek ekkor 10 mm volt a CRL-je)
Annyit mondtak, hogy pihengessek és házasélet tilalom.
Én utánaolvastam-gondoltam, a jó progeszteronszintem mellé még szedtem rutascorbint és magnesiumot, és pihengettem-nem szigorú fekvéssel. Két hét múlva a kontrollon a hematomának nyoma sem volt. Utána én még nem szedtem a gyógyszereket, sétálgatok, házaséletet is éltünk, egyszer-egyszer kaptam be a
magnesiumot, mikor feszült a hasam. Azóta volt még egy ultrahangom, a 12.-i is teljesen rendben volt.
Nekem mondjuk csak egyszer volt egy-két cseppnyi vér, azóta sincs barnázás hálistennek.
A szédülés az lehet vérnyomástól is, mérd meg amikor szédülsz, nekem akkor szokott leesni. Igyál sok folyadékot, pihengess ilyenkor meg-meg ha tényleg nagyon alacsony-egy-egy nem erős kávé is belefér,nekem arra is szükségem van pl. Jó babavárást! 16+6 hkm :)
5-ös vagyok
Nem volt egyszerű egy 2,5éves fiúcska mellett,de megoldottuk.
Köszi!
Remélem veletek is minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!