Érezném ha bármi baj történne? 2 ismerősömnek is meghalt a "babája" teljesen meg vagyok rémulve, most vagyok 9 hetes, nagyon féelk, remélem minden rendben!
Nekem meg három ismerősöm (velem egy korú anyukák) meghalt rákban.
Mégsem töltöm a napjaimat rettegésben.
Ezt csak azért írom Neked, mert hülyeség agyalni. Nem tudhatjuk előre a jövőt, mégis hinni és bízni kell abban, hogy ha a babád egészséges, akkor veletek is marad szépen. És SOKKAL TÖBB az egészségesen kihordott terhesség, mint amikor baj történik, vagy beteg gyerek lesz, csak erről nem beszélünk/olvasunk annyit.
(Nem is olyan izgalmas, hogy "problémamentesen kihordtam a babámat")
Próbálj lelazulni, és közben tedd a dolgod. (Ha otthon ülsz, akkor ez persze nehezebb, de ha dolgozol, akkor koncentrálj arra, meg a pároddal töltsd az időt, akkor gyorsabban telik.
Boldog babavárást!
A kérdésedre is válaszolok: igen, előbb-utóbb jele van annak, ha baj van, de ne ezekre a jelekre figyelj.
első
Persze igazad van! Nyílván hülyeség ezen rágódni, dolgozok is, éppen egy költözködés közepén (se) vagyunk, nem is tudom, hogy van még ezekre a hülyeségekre is "időm"...
Már most annyira szeretem ezt a pici babát, nagyon remélem hogy minden rendben lesz!
mit jelent az, hogy meghalt a babájuk? gondolom, azért idézőjel, mert embrió vagy magzat, de nem mindegy, hogy 25 hetesen kell megszülni vagy 5 hetesen megy el otthon.
Szerintem előre nem kell ettől félni, nekem volt vetélésem, álmomban sem gondoltam, hogy lesz és nagyon meg is tört minket. A következő terhességem hamar összejött (alig volt időnk a kivizsgálásokat lefolytatni), de ezt sem viseljük túl jól lelkileg, mert mindig akad valami aggódni való (amniocentézis, vérzés, stb.).
De így nem lehet élni, ahogyan mi. Te ne csináld ezt!:)
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!