Kismamák, elmennétek a tengerre 3-4 hónapos terhesen?
Most vagyok a 12. héten és szóba jött, hogy jó lenne elmenni a tengerre kicsit kettesben. A strandolás ugyebár teljesen kimarad a számomra idén, hiszen a medencés dolog nem ajánlott, a tengerre viszont szabad utat kaptam a nődokitól. Nem volt semmi gond az első trimeszterben, rosszul sem voltam, semmi.
Autóval mennénk 4-5 napra. Kicsit parázok, hogy minden rendben lesz-e, nem történik esetleg valami, hogy hirtelen kórházba kelljen menni egy idegen országban, stb. Ti voltatok hosszabb kiránduláson terhesség alatt?
Ha azt mondta a nődoki, hogy mehetsz, akkor menjél.
Mielőtt elindultok nézzetek utána, hogy milyen egészségügyi ellátásokra vagytok jogosultak és mi kell hozzá. Pl. biztosítás, vagy valami kártya, ha EU-s ország.
Én mondjuk nem vagyok terhes, de mindig kötünk utasbiztosítást utazás előtt, aminek része az egészségügyi ellátás is (és még sok minden más is).
Persze! 11hetesen voltunk Cipruson 10 napot.
En medenceztem, tengereztem, napozram semmi gond nem volt.
16hkm
En is mennek az biztos, ugy volt mi is megyunk de inkabb lemondtuk mert azt a penzt inkabb a picire koltjuk :/ :) ugy hogy iden marad a magyar tenger :)
22hkm
Én most vagyok 9 hetes, 16 hetes leszek amikor 6 órás repülővel megyünk egy szigetre. a sós vízben semmit nem fogsz elkapni, arra esetleg figyelj, hogy a napozást kicsit csökkentsd (én nagyon fehér bőrű vagyok, szóval azt teljesen kihagyom, "árnyékolok majd:) ), és fürdés után nehogy megfázzon a pocid, vegyél száraz bikinialsót. Nem betegek vagyunk, hanem másállapotúak :) ésszerű körülmények között semmi baj nem lesz.
ui. nekünk sokkal hamarabb megvolt a repjegy, mint a terhesség, de nem bánom hogy megyünk, már alig várom az augusztus végét hogy kicsit kikapcsolódjunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!