Két pici baba aki még meg sem született egy apától egyszerre és hosszú házasság és egy 8 hónapja tartó kapcsolat? (Megcsalás)
Elég régóta együtt vagyok a férjemmel nem volt köztünk semmi baj míg nem megismerte ezt a nőt aki babát vár tőle, ugyanúgy én is babát várok. Ők szeretik egymást, de én is a férjemet és nem akarom elengedni ezt a házasságot, mert nem tudom elengedni őt, mert szeretem tiszta szívemből. Attól is félek, hogy ez csak egy fellángolás a férjem részéről, de ha történne velem valami abba ő is belepusztulna. Félek attól ha elengedem abba idegileg belepusztulok és nem lenne jó vége? Folytatás alul.
Amit ő se akarna a férjem és félt engem, mert ismer tudja, milyen nehezen viselném azt, hogy ők ketten együtt vannak, de azt se akarom, hogy mind a 3-man szenvedjünk annyit tudok ebbe valaki belerokkan és az a valaki én leszek!?!
Segítsetek kérlek, hogy mi tévő legyek, hogy folytassam nélküle, mert félek ha elengedem azon percen összeomlanék főleg úgy, hogy tényleg nélküle nem tudnék élni és nem is akarok!
"Ha szét menne a nővel akkor azt mondta mindenféleképpen vissza jönne hozzám."
Ha nincs ló, jó a szamár is!!! Persze, hogy ezt mondja, te vagy az örök tartalék, a k.u.r.v.á.k jönnek-mennek, de tudja, hogy nálad mindig lesz hol aludnia, lesz kaja meg frissen mosott ruha! Nem alázott meg eléggé, ezek után visszafogadnád? HAHÓÓÓ "Ők szeretik egymást" ezek után mire vársz? Visszamegy hozzád aztán még 5x elhagy-visszamegy, mert éppen másba szeret bele???Inkább gondolj a gyerekedre, ha már így alakult, próbálj meg a lehetőségekhez mérten normális,NYUGODT ÉLETET biztosítani neki, mert most csak TI 2-en vagytok egymásnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!