Két pici baba aki még meg sem született egy apától egyszerre és hosszú házasság és egy 8 hónapja tartó kapcsolat? (Megcsalás)
Elég régóta együtt vagyok a férjemmel nem volt köztünk semmi baj míg nem megismerte ezt a nőt aki babát vár tőle, ugyanúgy én is babát várok. Ők szeretik egymást, de én is a férjemet és nem akarom elengedni ezt a házasságot, mert nem tudom elengedni őt, mert szeretem tiszta szívemből. Attól is félek, hogy ez csak egy fellángolás a férjem részéről, de ha történne velem valami abba ő is belepusztulna. Félek attól ha elengedem abba idegileg belepusztulok és nem lenne jó vége? Folytatás alul.
Amit ő se akarna a férjem és félt engem, mert ismer tudja, milyen nehezen viselném azt, hogy ők ketten együtt vannak, de azt se akarom, hogy mind a 3-man szenvedjünk annyit tudok ebbe valaki belerokkan és az a valaki én leszek!?!
Segítsetek kérlek, hogy mi tévő legyek, hogy folytassam nélküle, mert félek ha elengedem azon percen összeomlanék főleg úgy, hogy tényleg nélküle nem tudnék élni és nem is akarok!
Istenem,úgy adnék neked két qrva nagy pofont!
Hogy lehet valaki ennyire szerencsétlen??
Az a rossz hírem van, hogy a férjed nem most FOG dönteni, hanem döntött akkor, amikor a nővel összejött. Pláne amikor teherbe ejtette. Tehát a kérdés nem az, hogy mi lesz, hanem az, hogy hogyan oldod meg azt, ami már van.
Persze, hogy hiteget azzal, hogy visszajönne, kell a kiskapu, kell egy szolga, aki mossa a gatyáját, bármi is történjen. Ideig-óráig. Amíg jön egy másik nő. Mivel megtanítod neki, hogy ezt lehet, mindig meg fogja csinálni, csak mindig kicsit pofátlanabbul.
Két lehetőség van: vagy erős nő leszel, és kihajítod, mint macskát szarni vagy életed végégig rángatni fog. A gyerekednek Te mutatsz példát, szintén a két lehetőség közül az egyiket tanítod meg neki. Ugyanazt a jövőt akarod majd neki, mint amit most Te is átélsz?
Nem a levegőbe beszélek, hasonló szituban volt részem, csak másik baba nem volt. Túl lehet élni, mint mindent. Régen az emberek háborúban vesztették el a férjüket, mégis megoldották, de nekik nem volt más választásuk. Neked van.
Engedd el! Már döntött,nem téged akar!
Minden rendben lesz csak szedd össze magad!
Annyira buta vagy. Mi az, hogy visszamenne hozzád???
Te ezek után visszafogadnád???
De nyilván ismer, hogy veled bármit meg lehet tenni, azért mond ilyeneket.
Bocsi, hogy így írom: NE LEGYÉL HÜLYE!
Ha szétmennének vissza menne hozzád?! Pff erre mondják nincs ló jó a szamár is. Egek mennyi gerinctelen ember él. Hagyd ott... Ha az ilyen ember egyszer megtett ilyet máskor is meg fogja tenni s csak te s a gyermek fogja szívni lelkileg.
Szerintem azért ragaszkodsz hozzá, mert ugye szereted, de ő ha ezt megtette veled, akkor ez nem kölcsönös. A kapcsolatok alapjai: Hűség, szeretet, őszinteség szókimondó szájjal, hiszen néma gyereknek anyja se érti szavát.
A ragaszkodás s félelem lehet azért van, mert tartasz a magánytól/egyedűl a gyermekkel maradsz. (?)
Gondolom sokat jár az agyad s a stresz nyomja a vállad, hogy ott a születendő , közbe meg ilyen magánügyi dolog is felütött a való élet alap dolgai mellett.
Ha más nőhöz hozzá tudott érni, főleg szexuálisan, akkor azt a faszit felejtsed el.
Ha a páromról megtudnék ilyet egyből szakítanék vele, de előtte megszivatnám. A golyóit a szemüregén nyomnám ki :D
Hála égnek szókimondóan öszinték vagyunk egymssal szemben, még ha szarul is esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!