Szerintetek miért megy tönkre sok kapcsolat/házasság a gyermek születése után?
A hírekben is ezt hallani.Pl:Király L.Norbi és felesége válik,ott a baba.Aztán Berki Krisztián,meg Pamela.
És tegnap olvastam,hogy Szögecki Ági (VV Ágica) is otthagyta olasz kedvesét, hazaköltözött a babával.
Azért is keresem a választ erre,mert nem tudom mi is mit rontottunk el.Sajnos nálunk is ez a helyzet.A baba előtt soha nem veszekedtünk,annyira nagy volt a boldogság közöttünk.Aztán megszületett a lányunk,és azóta nagyon sokat veszekszünk. :( Nem váltunk el,harcolunk a kapcsolatunkért,hogy a lányunknak boldog és harmonikus családja legyen.De nehéz,nagyon nehéz...
Volt valaki még így?Mi lett a vége?Sikerült rendbe hozni a kapcsolatot?
Köszönök minden választ!
én mindig arra vezettem ezt a dolgot vissza, hogy a férfinek valahol így a párja már totálisan előtte hever (bocsi a kifejezésért)lábtörlőként.
a férfiaknak mindig is szükséges a hódítás, vagy hogy azt érezzék, izzadniuk kell a másikért.
a gyerekkel így csak azt érzik, kelepcében vannak
pl a Berkin is azt látom, ezért a folyamatos "kényszerű" flörtölhetnékje mindenkivel
szerintem (illetve nálunk az exen tisztán látszott, hogy amikor "rá vagyok szorulva" akár anyagilag, akárhogy, olyankor mindig "megutált" picit. ha természetes ez a gyerekkel, ha nem, akkor is.
Berkiék játsszák a műbalhét, mert kell a nézettség és a lóvé. Azon sem lepődnék meg, ha valójában együtt laknának, és tv-znének este, ha vége a forgatásnak. A nép hülyítéséről ennyit.
A kapcsolat arra mehet rá ilyenkor, hogy már nincs annyi idő egymásra, mint korábban, mindenki fáradt, feszült, előjön az emberből az önzés, hogy pihenni akar, mást akar, máshogy akarja, és kész a feszültség, vitaalap, aztán attól függ az együttmaradás, hogy ki-mennyire tőrödik bele, hogy az első évek erről szólnak.
a hírességeknél nem a gyerek miatt megy tönkre a házasság, hanem mert ők művészek, más az értékrendjük, nem jellemző rájuk a monogámia és általában nem arról híresek hogy tudnak alkalmazkodni. Sokszor ez a butasággal és a nagyképűséggel párosul, nehéz lehet feleségként vagy férjként elviselni ha a másik híres.
Nálatok más lehet a baj, talán kevesebbet beszélgettek, nem tudtok kimozdulni, vagy túlságosan leköt téged a gyerek, gyakori hogy az anya tigrisként védi és teljesen rátelepszik a férj pedig el van hanyagolva(nem azt mondom hogy a te hibád, de talán ez is benne lehet).
Óóó ne haragudjatok,de jó ezt látni,hogy nem csak nálunk van ilyen probléma. :(
Nekem is sokat dolgozik a férjem,én meg egész nap itthon a gyerekkel.Rosszul alszik,éjjel 10x is ébred,mindig cicizne.Nehezen birom már.Ő eljár a haverokkal néha szórakozni,én meg itthon vagyok.Sokat stresszelek,nem tudom kiadni a gőzt.Minden hülyeségen felcsattanok,és veszekszek,feszült vagyok.Remélem idővel jobb lesz.Próbálkozunk hogy minden a régi legyen,de nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!