Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes uh-ra bejöhet velem...

12 hetes uh-ra bejöhet velem a férjem?

Figyelt kérdés

Még nem látta uh-n a babát és már nagyon kíváncsi.

Debrecenbe megyünk a klinikára, megengedik hogy bejöjjön?

2010. ápr. 15. 10:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

10:38-asnak: Én is kecskeméti vagyok.És felháborító a rendszer a kórházban!Futószalagon mennek a kismamák, félmeztelenül egymáson esünk át a vetkőzőben, és még annyit sem mondanak, hogy minden rendben van.A múltkor megvártam míg lemér mindent, és kértem a szonográfust, hogy mutassa meg néhány pillanatra.Valamit motyogott, de a lényeg, hogy nem mutatta meg.Elhiszem, hogy neki egy a százból, de nekem az első babám, aki mindennél fontosabb.Úgyhogy menjenek a p*csába!Rá egy héttel elmentünk a Kispapával a magán orvosomhoz ( jó pénzért), és láthattuk mindketten.Hüvelyi UH volt, de simán bejöhetett a férjem.Leültette a doki egy fotelba, és egy kisebb monitoron külön nézhette.Szóval nem a lábam között állt.De ha úgy lett volna, az sem zavarta volna sem a dokit, sem a páromat.Állítom, ezért csinálják ezt a kórházban.Hogy elmenj az orvoshoz.

Kedves kérdező! Nem tudom, ott Debrecenben hogy működnek a dolgok, reméljük beengedik.Nem is értem, miért 7 pecsétes titok ez.Az apukának nehezebb, nem ő hordja ki, sok mindent nem érez.Legalább láthatná!

2010. ápr. 15. 11:27
 22/31 A kérdező kommentje:

Remélem, nem úgy ahogy nálatok mert ez förtelem ami ott folyik.

Az én orvosom külön megmondta,hogy melyik napon menjek a klinikára mert akkor nincsenek sokan,és nyugodtan megtudnak majd vizsgálni.

2010. ápr. 15. 11:32
 23/31 anonim ***** válasza:
A Debreceni Klinikán akárhányszor mentem uh-ra mindig nagyon rendesek voltak a szonográfusok. Ezer ember várt és vizsgáltak egy nap alatt, én voltam az ezeregyedik, de olyan készségesek, kedvesek voltak - számomra is meglepően.
2010. ápr. 15. 11:41
 24/31 A kérdező kommentje:
Én is azért választottam Debrecent,mert itt a környéken(Sátoraljaújhely) nem foglalkoznak az emberrel és nekem a babám mindennél fontosabb.Főleg,hogy megszenvedtünk érte,hogy összejöjjön.
2010. ápr. 15. 11:44
 25/31 anonim ***** válasza:
Szerintem mi már egyszer beszélgettünk abban a témában (kérdeztél) hogy a távolság mekkora 'akadály' lehet várandósan.. :) Örülök hogy jól vagytok :)
2010. ápr. 15. 11:52
 26/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Sok témában szeretek érdeklődni,mert nem sok mindent tudok.

Örülök,hogy felismertél:)

Te is babás vagy ugye?

2010. ápr. 15. 11:56
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem nekem már megszületett a kisfiam most lesz 15 hónapos - épp alszik, azért tudok írni. Ha bármi kérdésed lenne megpróbálok segíteni. (van ami homályos már az emlékezetemben:)) Írj nyugodtan privát kérdést, szívesen segítek.
2010. ápr. 15. 12:00
 28/31 anonim ***** válasza:
10:38as vagyok. nem is érdemes beszélni az itteniről mert felmegy a pumpa nagyon. nekem is ő az első, ezért fáj ennyire. de már apukával megbeszéltük a 4d-s uh-t, és most azt keresünk, majd ott láthatjuk a mi kis apróságunkat.
2010. ápr. 15. 12:12
 29/31 anonim ***** válasza:

Én már háromszor voltam uh-on a Klinikán, most 25 hetes terhes vagyok. Két hete voltam utoljára, már fél 9-kor ott voltam és 45 perc múlva már végeztem is. Nem sokat kellett várni, és tényleg nagyon aranyosak a hölgyek. Előbb be kell adni a papírodat, utána majd szólítanak mikrofonon keresztül. Bemehet a párod is, van egy függöny, szerintem amikor hívnak kérdezd meg, hogy ő is bejöhet-e. Nehogy gáz legyen, hogy egyből beront ő is. Kivannak a függöny előtt írva az árak. Egy 2D-s kép 1000 Ft-ba kerül, szólni kell, hogy szeretnél még mielőtt lefekszel az ágyra. Bár 12 hetesen még nem sok mindent látsz a képen, csak egy kis emberi alakot, nekem 11. heti képem van, meg 18. heti. Na ez már sokkal jobb. Már a nemét is megkérdezheted óvatosan, meg tudják saccolni. Nekem kislány gyanúst mondtak, és 18 hetesen is az volt még. Remélem már így is marad. Hasi uh-ot csinálnak már ilyenkor. Én mikor kérdeztem, hogy lehet-e 4D-s képet kérni, azt mondták nem jó a gép. Talán azóta megjavult, vagy kitudja. Ha első baba biztos nagy élmény lesz nektek, de 5 percnél ne várjatok többet, kb. ennyi az egész. Azért jó később elmenni egy 4D-s rendelőbe, hogy igaz, hogy elég drágán, de ott jobban látsz majd mindent, és hosszabb ideig.

Jó babavárást!

2010. ápr. 15. 12:17
 30/31 anonim ***** válasza:
Szia Kérdező! Csak most olvasom, hogy Újehelyi vagy!Sajnálom, hogy nem vagy megelégedve, biztos rossz élményeid vannak, mindenesetre nekem nincs okom panaszra. Ahogy írtam is már, nekem csak addig nem akarta Rácz, hogy bejöjjön a párom, amíg hüvelyi volt. Ha megfizeted a dokit és meg is tudsz beszélni vele dolgokat, akkor meglehet oldani, hogy ne dobáljanak illetve ne legyen rossz bánásmódban részed.
2010. ápr. 15. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!