Nyíregyházán 18 hetes 2D ultrahangra bejöhet a férjem?
Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 12:34
1/6 anonim válasza:
Szia.Gondolom a genetikai uh-ra célzol. Mi Debrecenbe járunk és oda beengedik a hozzátartozókat is,de előtte megkell kérdezni,de eddig még nem mondtak nemet nekünk:) ,de az ajtóra is kivan írva ha belépünk ,hogy ha az ultrahangot végzők megengedik....jah és beszélgetni tilos ,mert általában többet hívnak be kb. 3emberenként aztán van akit vizsgálnak és zavarja őket..elvileg lehet képet is kérni na persze azt is csak ha előre mondod nekik.Ha még nem tudod a nemét akkor it már megtudják mondani én ilyenkor tudtam meg hogy lány lesz.Szerintem Házán se lehet nagyobb különbség ebből...25hetes
2/6 anonim válasza:
Én mikor voltam nem jöhetett be. Amugy is olyan szük ott a hej. Meg sietnek is.
3/6 anonim válasza:
Nem, de kb 3 perc, ès nem tùl közlékenyek, felesleges mennie.
4/6 anonim válasza:
Én már több helyen is voltam UH-n, a férjem mindig jött velem, fel se merült bennem, hogy nem kéne, vagy hogy egyáltalán meg kell-e kérdezni. Ő a gyerek apja, ugyanannyi köze van hozzá mint nekem, számunkra alap, hogy ő is ott van.
5/6 anonim válasza:
Sajnos nem. Mi három hete voltunk, de nem engedték be. Nem is értem az okát, hiszen a vizsgálatkor más kismama nincs bent, a vizsgáló asztal mellett pedig van egy szék. Nem volt ez mindig így, mostanában találta ki egy nagyokos, hogy nem mehet be az apuka.
22 hkm
6/6 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyokos lehetett aki kitalálta. Szomorú.
Köszönöm a válaszokat.
2011. nov. 20. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!