Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes uh-ra bejöhet velem...

12 hetes uh-ra bejöhet velem a férjem?

Figyelt kérdés

Még nem látta uh-n a babát és már nagyon kíváncsi.

Debrecenbe megyünk a klinikára, megengedik hogy bejöjjön?

2010. ápr. 15. 10:28
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ,hát majd meglátjuk,de remélem nem lesz kifogásuk. Férjemet nem zavarja a hüvelyi uh,sőt kiváncsi rá :)

Egyszer már látott úgy csak akkor még nem voltam babás.

És képet adnak?Vagy kérjek majd?

2010. ápr. 15. 10:43
 12/31 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem amíg hüvelyi uh volt, nem engedték be a párom, kellemetlen helyzetre hivatkozva. Viszont ahogy esedékes volt az első hasi uh, rögtön szólt a dokim, hogy most már bátran jöhet az apuka is. Nagyon rendes volt, mindent megmutogatott a páromnak és képet is csinált. Nem mindenhol adnak autómatikusan, úgyhogy inkább szólj az elején!
2010. ápr. 15. 10:47
 13/31 anonim ***** válasza:
10:38 as vok. elég ha azt mondom kecskeméti vagyok??? bunkók ennyi. nem szeretik a kismamákat szerintem az uh-on. 12 hetes nekem 13 hét 1 naposan volt és ez volt az a nagy késés ami miatt nem láthattam. nagyon rossz érzés.
2010. ápr. 15. 10:48
 14/31 anonim ***** válasza:
Igen vehetsz. Az árakra már nem emlékszem :( Lehet felvételt is. (cd-re)
2010. ápr. 15. 10:48
 15/31 A kérdező kommentje:

Nem szép dolog 1 kismamával bunkónak lenni.

Én Debrecenbe járok magán orvoshoz,még idáig rendes az orvosom,remélem nem is fog változni.

2010. ápr. 15. 10:50
 16/31 anonim ***** válasza:
10.38-asnak. Hát tényleg hozzáállás kérdése mert nekem is pont 13+1 napos volt. Én eleinte Egerbe jártam, az uh-on mindig nagyon rendesek voltak. A 20. héttől viszont Debrecenbe kötöttem ki. Sajnálom hogy így alakult neked..amikor kismama az ember különösen rosszul érinti egy-egy negatív hozzáállás. Az ember amúgy is olyan kiszolgáltatott.
2010. ápr. 15. 10:52
 17/31 A kérdező kommentje:
Az eredményeket kiadják a vizsgálat után?
2010. ápr. 15. 10:53
 18/31 anonim ***** válasza:
én először a 12. héten kértem képet, kb ez amin az egész gyerek látszik, imándnivaló volt, h a lapos hasamban egy aggyal, kézzel, lábbal rendelkező kis lény lubickol, ahogy látom tényleg hozzáállás kérdése az orvos részéről inkább, szerintem ha nektek nem ciki, akkor mivel magánorvos, semmi kifogása nem lesz....jó nézelődést!
2010. ápr. 15. 11:01
 19/31 anonim ***** válasza:
Kiadják mikor megnézték rögtön. Utána vinni kell az orvosodhoz, ő is kiértékeli, megbeszélitek ha van kérdés.
2010. ápr. 15. 11:06
 20/31 A kérdező kommentje:
Ok.Aranyosak vagytok, hogy ilyen sokan írtatok.Nagyon köszönöm!!
2010. ápr. 15. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!