Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes uh-ra bejöhet velem...

12 hetes uh-ra bejöhet velem a férjem?

Figyelt kérdés

Még nem látta uh-n a babát és már nagyon kíváncsi.

Debrecenbe megyünk a klinikára, megengedik hogy bejöjjön?

2010. ápr. 15. 10:28
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
PERSZE!!!
2010. ápr. 15. 10:29
 2/31 A kérdező kommentje:
Ennek örülök. már nem bír magával hogy látni szeretné.Elhiszem mert én is nagyon kiváncsi vagyok pedig már láttam 9hetesen.
2010. ápr. 15. 10:34
 3/31 anonim ***** válasza:
Szekszárdon nem jöhetett be a kötelező UH-kra a férjem. :( Sőt a 20 hetes UH-n még felém sem fordította a doki a képernyőt, mondván, hogy neki kell látnia, hogy minden rendben van-e a Picivel, mert ha valamit nem vesz észre, akkor beperelhetem. "Jó" hozzáállás, de van benne igazság (no, nem a jogi témában).
2010. ápr. 15. 10:35
 4/31 anonim ***** válasza:
van ahol ez még hüvelyi uh, de ha őt ez nem zavarja (enyém óckodott tőle) az orvos szerintem simán beengedi, van akinél már az elsőnél is ottvan
2010. ápr. 15. 10:36
 5/31 anonim ***** válasza:
Szia. Én is ott szültem a Klinikán. Minden ultrahangra bemehet egy kísérő. Nekem anyukám is bejött :) Boldog babavárást!
2010. ápr. 15. 10:36
 6/31 anonim ***** válasza:
de jó nektek. nálunk nemhogy apuka, de még én sem láthattam a picim. 13 hetesen voltam ingyenes uh és a nő szerint elkéstem. vicces mert mindenki más azt mondta ráérek.
2010. ápr. 15. 10:38
 7/31 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Azt elfelejtettem hogy a hüvelyit még nem a Klinikán végezték, így azzal kapcsolatban nem tudom. De mikor várakoztam (meg még sokan mások is mellettem) soha nem küldtek el senkit ezzel a címszóval.
2010. ápr. 15. 10:40
 8/31 anonim ***** válasza:
Nyíregyházán nem mehet be! itt nekem hasi UH volt már.
2010. ápr. 15. 10:40
 9/31 anonim ***** válasza:
a nyiregyi vagyok...bocsi, figyelmen kívül hagytam hogy honnan írsz..azaz kapkodtam, bocs
2010. ápr. 15. 10:41
 10/31 anonim ***** válasza:
10.38-as. Hogy-hogy elkéstél? Az én babám is a 13. hétben volt mikor az ún. 12 hetire mentem. Mondjuk mondták is hogy a hüvelyit épp hogy meg tudják csinálni (fogalmam sincs ez mitől függ)
2010. ápr. 15. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!