Ti ismertek ilyen terhesvitamint?
Ami biztosan nem hìzlal. Erdekelne van e ilyen. Vagy esetleg csak kevesbe.
Koszonom elore is a segitokesz valaszokat
DE! HIZLALNAK. Es kiabalok. Mert nem ertitek.. nem ! NEM eszem tobbet ETRENDEM VAN.SEMMIT NEM CSINALOK MASKEPPEN. Nem vagyok morcos de ti a helyemben nemtudom mit reagalnatok? Mikor nem nasizom nem sutizek . Rizs, hus, salata, levesek, neha fozelek. Szoval amit mindig. Egy porszemnyi valtozas sincs. Ehesebb sem vagyok.:) bocsanat de nem csoda ha morcos vagyok, hiszem szinte megakarjatok magyarazni h nem hiztam...
46kg voltam most vagyok majdnem 55.
148cm vagyok. Mielott kapom h sovany vagyok. Nem vagyok az. :)
Latom amit latok. Erzem amit erzek. Es tapasztalom amit tapasztalok. Nem vagyunk gepen. Tizedjere is LEIROM HIZLAL! Engem hizlal kesz. Pont sajnalom , ha valakinek nehez elhinni, nem hizlal. Olyat is ismerek, aki nem hiszi el h valaki fogy a terhesseg alatt. Ne legyunk foldhoz ragadtak. Foleg ne kifogasoljunk 2orvosi velemenyt. Koszonom a gyozkodeseket. De nem a kerdesre valaszoltak nehanyan. Nem is ertekelem mindenki valaszat csak ha zoldet tudok adni.:) mindenesetre koszonom. :)
Tudom h a norcolut nem vitamin.
Engem komolyan hulyenek neztek.
Mar Bocsanat de inkabb hagyjuk.
Norcolut akkor hizlal ha huzamos ideig szedig. Nekem hat napig kell!
Nem. Nics semmifele hormonzavarom. Akkor sokkal tovabb kellene szednem. Menzeszemmel sincs problema neha kapok(5-6 havonta) amikor megtelik a petefeszkem es a mehem folyadekkal
Sosem tapasztaltam hizast.;)
Figyelj
1. nem ez volt a kerdes, valoszinuleg ha ez zajlik bennem 4eve akkor tudom mitol van .
2. Hormonvizsgalaton voltam 5szor az utobbi 2-3evben.
3. soha nem szedtem vitaminokat most igen es hiztam, KONYORGOM NE AKARJATOK MAR KIOKTATNI A SAJAT TESTEMROL ES PROBLEMAIMROL.
4. Olykor sok cisztam van es attol telik meg a petefeszkem folyadekkal.
5.elobb hiszek orvosnak. No meg a sajat testemnek. Tudom h nem zabalok. Nem eszek hizlalot. Nincs hormonproblemam! Fogamzsagatlot sem szedek. Soha nem is szedtem.
6.EGESZSEGES ELEK, csupan a cisztakkal gyulik meg a bajom!
7. Bosszanto h gyozkodni akartok, nem kepzelodom, es a korulottem elo emberek sem, az orvosok sem. Nem ez volt a kerdes. Ha nem tudtok valaszolni csak belekotni hagyjatok. Ne irjatok.
8. Nem vagyunk gepek ki igy reagal ki ugy.
:)
Remelem ertitek. Senkit sem szeretnek megbantani degondoljatok bele, mennyire bosszanto , ha nem a kerdesre valaszoltok es meg is hazudtoljatok a tapasztalataimat.
IGENIS LEHET HIZNI EGYES (!) VITAMINOKTOL!:)
azert a zold kezek mentek
Huha, szerintem én is le leszek pontozva, de akkor is leírom...
Rengeteg multivitamint nem tudok szedni, vagy rosszul leszek tőle, vagy hízok. Kisfiammal elevitet szedtem, borzasztó rosszul voltam tőle, de azt a terhességnek tudtam be. Csak hogy amint abbahagytam a vitamint semmi bajom sem volt, a hízás is megállt. Azóta több multi vagy terhes vitamint is próbáltam, kis tesót szeretnénk. Nem reklámozni akarok, de egyedül a femibion vált be eddig. Se rosszul nem vagyok, se nem hízok tőle. Az orvosom szerint a hízásért a B vitaminok felelősek, de szerencsére az emberek többségére nincs ilyen hatással. Kérdező én is a te táborodba tartozom! Bármilyen hihetetlen másoknak, én is híztam annak ellenére hogy nem zabáltam és kímélő ételeket fogyasztottam. Én a femibiont ajánlom neked, ha kipróbálod kérlek írd meg neked is bevált-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!