Mitől tud elmeszesedni, elöregedni a méhlepény, ha soha nem dohányoztam és a vérnyomásom sem magas, továbbá kezdettől fogva szedem a terhesvitamint?
Én se dohányoztam és nem is volt magas a vérnyomásom. A 28. héttől volt 2-es a lepényem, végig annyi maradt. Ez nem azt jelenti, hogy rohamosan fog öregedni, nyugodj meg.
Milyen volt a flow-d, ha nem néztek, kérd legközelebb! Egyébként nekem anyukám dohányzott velem, mikor terhes volt és a dokim azt mondta, valószínűleg emiatt van az én méhlepény öregedésem.
Én sem cigiztem, nem ittam, semmi károsat nem csináltam, mégis nekem szegezte a kérdést szülés után a szülésznő, hogy cigiztem hogy így el van öregedve???
De anyám velem is cigizett. Akkor ennek köze van hozzá?
A kàlciumtól. Sok tejtermék vagy a vitaminok.
Első babàval nem szedtem csak a terhesvitamint szüléskor 1. fokban volt érett a lepény,màsodikkal nagyon gyulladt volt a fogìnyem és romlottak a fogaim,kàlciumot kellett szednem, 25hetesen màr 2.fokban volt érett a lepèny. Azt mondta a doki vegyek vissza a kàlciumból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!