Ha magas vérnyomást kell beállítani, akkor az minden esetben bennfekvést jelent?
Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 09:29
1/9 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy félidős terhes vagyok és újra magas gyógyszer mellett.
2016. jún. 13. 09:29
2/9 A kérdező kommentje:
Igaz, épp most tartok a kórházba, tehát egy óra múlva megtudom, csak nagyon aggódom.
2016. jún. 13. 09:30
3/9 anonim válasza:
Nekem enyhén volt magas 38 hetesen és simán benntartottak. Volt aki 4. alkalommal feküdt bent. De lehet kórházfüggő. Csak a babára is veszélyes a magasvérnyomás, nekem NST volt mindennap, bár mint már említettem a végén jártam amúgy is. Szóval azt gondolnám csak beállított vérnyomással engednek el. Pár nap múlva hazaengedtek amire nem számítottam, mivel nem volt sok hátra.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Már itt vagyok, nemsokára kiderül, csak egyre idegesebb vagyok. :(
2016. jún. 13. 10:37
5/9 anonim válasza:
Nekem 29 hetesen kellett befeküdnöm egy hétre magas vérnyomás miatt, viszonylag sok vizsgálatot elvégeztek pl. 24 órás vérnyomásmérés, 24 órás vizeletgyűjtés, szemészeti vizsgálat, uh vizsgálat hogy megnézzék az áramlát, minden nap 3x vérnyomásmérés, egyszer nst. Beállították a dopegytet, azóta itthon vagyok, de hetente kell 24 vizeletgyűjtést csinálnom, illetve uh-ra mennem.Úgy gondolom, hogy aki első alkalommal megy be magas vérnyomás miatt azt befektetik hogy beállítsák a gyógyszert.
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem már ez héten is magas volt, 170et mértek és kaptam gyógyszert. De a hétvégén alattomos módon megint kúszott felfelé gyógyszer mellett, ma reggel 150 volt, nemrég mérték itt a kórházban és 130 megint csak gyógyszer mellett. Még várom az orvosomat, nem tudom mi lesz a vége.
2016. jún. 13. 11:00
7/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező!Mi újság van?Hogy érzed magad?Bent kellett maradnod?Előző vagyok.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem kellett benn maradnom, haza lettem küldve. Megemelte a gyógyszert napi 3ra és azt mondta, hogy a háziorvos is be tudja állítani, ha szükség van rá.
Örülök ennek, mert azért aggódtam, hogy ha én bekerülök, akkor hogy oldom meg a gyerekeimet??? Vége a sulinak, ovinak, egyedül meg nem maradhatnak, apa pedig nem eshet ki a munkából.
2016. jún. 13. 17:55
9/9 anonim válasza:
7-es vagyok.Nagyon örülök hogy haza mehettél. ☺Remélem jól is érzed magad!Te is dopegytet szedsz? És egyszer mértél magas vérnyomást (150 felettit) vagy egész nap mérted és nem akart lemenni?Mert ugye èn is gyógyszert szedek, eddig egész jókat mértem 125/ és 138/ között, viszon az elöbb mértem 155/-eset, csütörtökön megyek egyébként a dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!