Magas ez a THS érték? 21. napi hormon vérvételen a TSH érték 3,550 mIU/L. Magas ez az érték, lehet így esély babára, vagy gyógyszeres kezelés kell?
Igen, magas, én babához 2,5-re kaptam Letroxot, szépen levitte 1,5 körülire, nem volt gond terhesség alatt sem. Olyan orvosra ne hallgass, aki azt mondja, hogy 4-ig jó, mert babához 2 alatt kell lennie, ez amúgy nőgyógyászokra, háziorvosokra jellemző, endokrinológus babatervhez erre már gyógyszert ad!
(Általánosságban jó 4 körülig, ezért sok orvos 4 alatt nem foglalkozik vele, de nagyon rosszul teszik.)
Utolsó hozzászólóval egyetértek :)
Nekem 5,6-ról a letrox szépen levitte 1,5-re 3 hónap alatt :)
babához magas.
nekem 2,8-3 között ingadozik, orvos szerint 1-1,5 közé kellene szorítani, de akár 0,5ig is lemehetünk.
szóval jó lenne gyógyszer, bár egy átlag nőgyógyász ezt az értéket azért ám teljesen rendbenlévőnek látná!
mennyi letroxot szedtetek, hogy ilyen gyorsan levitte?
én most már ősz óta szedem, 2,9-re kaptam 25-öt, majd 4 hónap múlva dupláztunk, mert szinte változatlan volt az érték.
1 hónapja pedig 75-re emeltük, mert még mindig 3 volt a tsh-m.
normális ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!