Ti hogy szeditek a terhesvitamint?
Akkor már sehogy se szedtem.
Gyűlölöm a bogyókat. AMikor megállapította az SZTK-s orvos a terhességet, kapásból 4 félét elkezdett szedetni velem...
14. héten mentem magánba, az volt az első kérdésem, hogy muszáj ennyit szednem?
Mondta, hogy vasat felesleges, teljesen jó a vérképem, magnéziumot csak ha görcsölök, folsavat már nem kell, az elején fontos, vitamint meg ki tudom váltani megfelelő változatos étkezéssel. Onnantól nem szedtem semmit. Tökéletesen jól voltam végig, dolgoztam a 37. hétig, időben szültem egészségesen a fiam.
Én elején szedtem terhesvitamint,de a sok vastól,amire nem volt szükségem problémáim voltak a széklettel, egyszerűen napokig nem tudtam és szenvedtem. Abbahagytam,azóta semmi problémám. Azért folsavat szedtem, de csak az elején,mert akkor van rá szükség. Azóta pedig csak magnéziumot. Nem mondta az orvos, hogy bármire szükségem lenne, jók az eredményeim.
33+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!