Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Végig szeditek terhesség...

Végig szeditek terhesség alatt a terhesvitamint?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem. Én kb. a 16. hétig szedtem, utána vastablettát szedtem, amit a nődoki írt fel, illetve magnézium, kálcium pezsgőtablettát ittam.
2014. ápr. 26. 18:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem. Elsővel a 25.hétig, most a másodikkal a 12.hétig.
2014. ápr. 26. 18:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem a nőgyógyászom mikor kérdeztem, hogy szedjek-e és ha igen milyet csak annyit mondott ha akarok igen, ha nem nem. Mivel ez egy reklámfogás, nézzek meg más multivitaminokat ugyanolyan összetételűek. Én mivel elég sok mindent nem tudtam enni (pl zöldségek, gyümölcsök) a terhesség alatt, így 2 naponta vettem be egy elevitet. Elég is volt, a vérképem mindig jó volt. Most hasonlóan szedem, mert most meg inkább csak gyümölcsöt és húst kívánok a legtöbbet. Ha elfogy az elevit sima multivitamint fogok szedni.
2014. ápr. 26. 18:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Ên a 30. hêtig minden nap szedtem, utána 2 naponta.
2014. ápr. 26. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:
12. hétig Femibion 800-at naponta, utána csak Gravidát hetente kétszer.
2014. ápr. 26. 19:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Én végig szedtem, még most szoptatás alatt is szedem, dokim így ajánlotta.
2014. ápr. 26. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Ami fotnos hogy a szoptatás alatt majd szedjétek mert könnyen ki tud merülni a raktérkészlete a nönek mivel rengeteg vitamin és ásványianyag kiválasztódik a tejben. Gyakori a súlyos vérszegénység szoptatós anyukáknál. A terhesség alatt pedig pótold a kálciumot az fontos a fogaid miatt. Egyébként az a baj hogy ugye azzal szoktak védekezni hogy bezzeg régen sem volt ilyen vitamin, de akkor az élelmiszereknek, zöldségeknek, gyümölcsöknek jóval nagyobb volt a vitamin és ásványi anyag tartalma. Sok országban már kötelezö szedni és nagyon olcsó is hogy ne legyen gond senkinek a beszerzése.
2014. ápr. 26. 19:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a 19. héten kezdtem el szedni.
2014. ápr. 27. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!