Más is volt már úgy hogy két napja nem érzi a baba mozgását? 19. hétben vagyok.
Egész nap a másik gyerek után szaladok és valamikor csak este jutok oda hogy ugyan mozog-e. Sokszor el vagyok fáradva. Amúgy nem fáj semmim.Jól vagyok.
Amúgyis ha érzem mozogni olyan gyengén.
Szia, szerintem nincs gond... nekem volt h 4-5 napig szinte semmit sem éreztem 19 hetesen... sőt később is volt ilyen... lehet ez a fronttól is.. nekem olyankor mindig lustább a babóm... most már persze minden nap érzem többször is... de pár napja kevesebbet mozog... így szokott lenni front idején...
33h km :)
én is voltam így 20hetesen, majd szinte sírva mentem az UH-ba a dokimhoz... ott meg úgy ficánkolt, mintha ki akarna ugrani! :-) de a biztonság kedvéért azért érdemes megnézetned magad.
próbálj lepihenni és picit óvatosan kopogtatni a hasadon, hátha mozdul rá. lehet hogy elég simogatni is.
figyeld 20-30percig. de a gyenge mozgás is mozgás ám!! nem hinném, hogy gond lenne!
Köszi lányok!
Most du mintha éreztem volna vmit.De már magam sem tudom.
Ráadásul a pocim is olyan kicsi.Az előző terhességemnél a 3. hónapban nagyobb volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!