Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is volt már úgy hogy két...

Más is volt már úgy hogy két napja nem érzi a baba mozgását? 19. hétben vagyok.

Figyelt kérdés

Egész nap a másik gyerek után szaladok és valamikor csak este jutok oda hogy ugyan mozog-e. Sokszor el vagyok fáradva. Amúgy nem fáj semmim.Jól vagyok.

Amúgyis ha érzem mozogni olyan gyengén.

2010. ápr. 14. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Tehát érzed, hogy mozog, csak gyengén? Azért ha van 15 perced (míg a másik alszik), akkor noszogassad, illetve figyeljed a mozgását, egyáltalán figyelj befelé! Ha pedig nem érzel semmit, akkor irány a kórház!
2010. ápr. 14. 11:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Hogy noszogassam?Már második gyerek mégis olyan butának érzem magam.
2010. ápr. 14. 11:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem nincs gond... nekem volt h 4-5 napig szinte semmit sem éreztem 19 hetesen... sőt később is volt ilyen... lehet ez a fronttól is.. nekem olyankor mindig lustább a babóm... most már persze minden nap érzem többször is... de pár napja kevesebbet mozog... így szokott lenni front idején...

33h km :)

2010. ápr. 14. 11:30
 4/6 anonim ***** válasza:

én is voltam így 20hetesen, majd szinte sírva mentem az UH-ba a dokimhoz... ott meg úgy ficánkolt, mintha ki akarna ugrani! :-) de a biztonság kedvéért azért érdemes megnézetned magad.

próbálj lepihenni és picit óvatosan kopogtatni a hasadon, hátha mozdul rá. lehet hogy elég simogatni is.

figyeld 20-30percig. de a gyenge mozgás is mozgás ám!! nem hinném, hogy gond lenne!

2010. ápr. 14. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy voltam és vagyok is még néha.Én felmentem az orvoshoz,mert 2napig nem mozgott,néztek szívhangot 19hetesen,tegnapelőtt meg voltam Uh-n és semmi baj.De én egyáltalán nem éreztem egy kicsit se.Ne idegeskedj menj el a dokihoz neked is megfogják nézni.Tuti minden rendben van.21hetes km
2010. ápr. 14. 13:59
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi lányok!

Most du mintha éreztem volna vmit.De már magam sem tudom.

Ráadásul a pocim is olyan kicsi.Az előző terhességemnél a 3. hónapban nagyobb volt!

2010. ápr. 14. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!