Hogy álltok az ilyen kínos kérdésekkel? Bővebben lent.
Akinek a mellbimbóudvara körül nő egy pár erősebb szőrszál, mit csináltok vele? Szemöldökcsipesszel szeditek ki ti is? Egyéb ötlet?
Terhesség alatt megnövekedett mellbimbóudvara visszaáll az eredeti méretére, színére?
Köszi mindenkinek!
Szia! Köszi a gyors választ! Én is csipeszelem, és jobb eszembe sem jut. :S
Hát nagyon félek ettől a mellbimbó megnövekedéstől, mert már most elég nagy lett és még csak 20 hetes vagyok, mi lesz a szoptatás után?! Plasztikaisebészet...:S
remélem minden visszaáll, nekem a köldökömnél erősödtek meg a szőrök, jó egy centis és nagyon sötét!
pedig júniusban szülnék és olyan szívesen mutogatnám a pocim, de így nem szeretném!
szerintem ezek a változások visszaállnak szülés után, ha megváltoznak a hormonmennyiségek!
csak azért óvatos legyél ezekkel az epilálásokkal, nem tudom mennyire szabad ezeket a nagyon érzékeny helyeket szőrteleníteni.
üdv.:
32 hetes km
Nekem is megjelentek mind a köldökömnél, mint a mellemen a szép kis szőrszálak. Én végig vagy csipeszeltem, vagy géppel szedtem le. De tényleg vigyázni kell, mert hamar begyullad. Érdemes előtte-utána letisztítani a területet, hogy ne fertőződjön el...
Még szoptatok, így a mell változásával kapcsolatban nem tudok választ adni. De a már válaszolóknak én köszönöm, amit írtak :)Remélem tényleg visszaáll a régi rend. :)
k.
Nekem is a köldököm körül erősödött meg a szőr. Mindig is volt, de most egész fekete... gondoltam hogy gyantáznám de elég fájdalmas terület.. mindenesetre megkönnyebbültem hogy nem csak nekem van így:)
Lehet, hogy a csipesznél maradok, csak az nem mindig szedi ki tőből..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!