Hogy álltok a "görcsökkel" a 9. hónapban?
nem egészen
ha azonos időnként tér vissza és nem múlik pihenés, meleg vízben ücsörgés, esetleg néhány korty bor megivására sem, akkor elkezdődött a folyamat. Ha elmúlik, rendszertelenné válik, csökken az intenzitása, akkor csak jósló volt
Ok, tehát van a jósló, van az igazi és nincs harmadik.
Szóval nem csak szimplán növekszik a méhem (mint az elején) hanem ezek már konkrétan jóslók?
(Örülnék neki, az olvastam a jósló fájások "kivonónak" a vajúdás idejéből, lerövidítik).
Hasonlóak voltak nekem is a jóslóim.
Aztán mikor jöttek az igaziak...hát nem lehet semmivel sem összekeverni őket. Sokkal erősebb, sokkal rendszeresebb és fájdalmasabb volt, mint előtte a jóslók.
Én is 36 hetes múltam a második babámmal. 2 éve szültem az elsőt.
Nekem a vajúdás is jósló erősségű fájdalommal kezdődött az első szülésnél. Akkor is voltak már a 36. héttől jóslóim, csak ritkán, rendszertelenül jöttek. Amikor ezek a fájások rendszeressé válnak, nem múlnak, akkor indul a vajúdás.
Most a második babámmal is van már 1 nap többször is jósló fájásom, de elmúlik. Érdekes, hogy nekem inkább akkor jön, mikor este lepihenek. Már néhány napja minden este ugyan abban az időben:-) Nekem is menzi szerű fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!