Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ennyi hízás sok már az elején?...

Ennyi hízás sok már az elején? 1,5 kg hízás?

Figyelt kérdés
Első baba. PCO és IR-es vagyok alacsony vagyok 146cm első mérésnél ruhában és cipőben 81,5 kg-nek mért a védőnő a hagyományos mérleggel.. 5 héttel később 83 kg... 22N 12+3 HKM

2016. jún. 28. 18:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Vízvisszatartás. Ne görcsölj rajta!
2016. jún. 28. 18:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezzel nem kell foglalkozni. 1-2 kg egyrészt semmi, másrészt meg függ egy pár dologtól a súly pl mikor voltál utoljára wc-n most csak mondtam egy példát. Nekem van mérleg és néha sűrűn használom (én se tudom minek), 1-2 kg ingadozás nagyon sűrűn megesik. Nyilván ha pár hét múlva megint lesz ennyi, akkor az hízás.
2016. jún. 28. 20:30
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Nem akarlak megbantani, es biztos a vedono is mondta, hogy azert a magassagodhoz a kezdo sulyod nem volt keves, szoval lehetseges, hogy vissza kellene fogni a gyarapodast, amennyiben lehetseges.
2016. jún. 28. 20:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem bántottál meg. Védőnő nem mondott semmit a kezdő súlyomra... Mindig is ilyen testalkatú voltam többször fogytam már eddig a csúcs 53 kg volt újra ennyi akartam lenni elhatároztam hogy nyár végén újra 26-28-as nadrágaimat fogom hordani. Csak hogy kiderült hogy babát várok... Szóval fogyás kizárt. Természetesen nem zabálok ;)
2016. jún. 29. 19:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha PCO, IR-es vagy, akkor diétázni kellene, ha nem akarsz GDM lenni. Bár ez még nem jelent komoly hízást, de ha tényleg plusz jött fel (és nem csak wc előtt, evés után lettél mérve) akkor jobban oda kell figyelned. Rengeteg gondot okozhat a későbbiekben a babánál is.
2016. júl. 10. 17:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Mi az a GDM? Reggeli után lett mérve
2016. júl. 10. 18:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Bàr èn magasabb vagyok mint te 171cm vagyok de 81kg volt a súlyom 9hetesen akkor voltam elöször tanàcsadàson!a mèrleg a mumusom... :(

Pajzsmirigy alul müködèsem van nekem is Letroxot szedek rà!Holnap megyek vèdönöhöz vèrcukrot is mèr meg súlyt... bàr aranyos a vèdönöm egy szót sem szólt...

2016. júl. 12. 15:04
 8/9 anonim ***** válasza:
GDM-terhessegi diabetes mellitus (cukorbetegseg)
2016. júl. 12. 16:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen a segítséget... A védőnő nem mondta hogy gond lenne csak a nőgyógyász szidott le
2016. júl. 12. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!