Normális a terhesség elején látványosan hízni?
Én nagyon lefogyva estem teherbe, rendes súlyom kb. 55 kg, amikor fogant a fiam, akkor 42-43 voltam. Pont voltam orvosnál is ilyen vékonyan egy fertőzés miatt, és megkérdezte, hogy minden rendben van-e mert, ne haragudjak, de szörnyen nézek ki, csontsovány voltam, be volt esve a szemem stb. Államvizsgára készültem, és nem bírtam enni. 10 kg fel is jött rám a 12. hétig. De az orvosom üdvözölte a változást, azt mondta, hogy végre élet költözött belém. Aztán a hízás üteme szépen lelassult.
Egyébként biztos, hogy híztál? Nem csak puffadsz? Mert én a hízás mellett puffadtam is rettenetesen.
Szia!
Én az elején híztam a 7.hétig 7kg-ot.Most 31hetesen 11kg-nál tartok.
3.terhességem,de mindegyikkel az elején híztam utána csak keveset,pedig én sem ettem többet,sőt!
Elfogadtam,hogy míg mások szépen lassan híznak a terhességük alatt én már az elején egy bálna vagyok:))
A 8. hétre, 10 nap alatt híztam 2 kilót. Most 10+5 hetes vagyok, azóta nem híztam. Sajnos alapból +4 kilóval kezdtem ezt a terhességemet, mint az elsőt.
A kisfiam ovijában az egyik anyuka már ki is szúrta a héten, hogy mi van. Pedig csak háj van a hasamon. :(
Nekem ha hányingerem van, ennem kell, és sajnos egész nap hányingerem van. Pont mára csillapodott a hányinger, remélem most már normalizálni tudom az evészetet és nem járok úgy, mint az első terhességnél. Akkor 28 kilót híztam, mondjuk le is adtam aztán, de nincs kedvem hozzá, akkor sem.
7-es vagyok. Mint írtam 28 kilót híztam az első terhességgel. Ami szülés után fixen rajtam maradt az 14 kiló volt. Nagyon vizesedtem is a végén.
A kisfiamat sajnos csak 4 hónapig tudtam szoptatni. Így mikor befejeztük a szopit, diétázni és sportolni kezdtem. Az edző azt mondta, hogy minél hamarabb kezdjük leadni a felszedett kilókat, annál biztosabb a siker.
Tehát, ha pl 2 évet vársz, akkor az a felesleg már "rád ég", beépül.
A fiam október végén született, márciusban kezdtem a diétát és a sportot és augusztusban a nyaralásunkon már ugyanannyi kiló voltam, mint a terhesség előtt.
Most szeretnék majd jóval tovább szoptatni, de biztosan választok majd valamilyen mozgásformát, hogy azért nem maradjon rajtam túl sok felesleg.
Már 35 éves vagyok, nem hiszem, hogy vala újra leszek annyi kiló, mint fénykoromban, de az első terhesség előtti állapotot mindenképpen becélzom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!