Hízás terhesség elején?
Szia!
Ugyanígy voltam az elején én is, minden potenciális étel volt. :D Én is szedtem fel néhány kilót, az segített, hogy ráálltam a műzlire tejjel. Ha szereted próbáld ki, sokféle ízű van. Boldog babavárást. :)
Az első pár hétben én is rögtön 2 kg-t híztam. Most viszont 21 hetes vagyok és még mindig csak 3-nál tartok, tehát nem volt folyamatos a hízás.
Érdekes, hogy mondod a répát, én mostanában folyton azt enném:) Egyébként szerencséd van, mert egyre több gyümölcsből tudsz válogatni. Pl csinálhatsz olyat, hogy gyümölcs natúr joghurttal és müzlivel keverve.
Szia! Én a 18.hétben vagyok, eddig 3 kg-ot híztam, próbálkozom a "lemondással", mert sajnos az egészségtelen dolgokat kívánom. Amit tudsz tenni, körbeveszed magad alacsony kal.tartalmú kajákkal (nem light, nem vegyszeres, nem E-s), a háztartásba nem viszed be a hízlalós dolgokat és így nem tudsz nassolni olyasmit.
Én is natúr joghurtot eszem gyümölccsel, cukor nélkül (alma v. eper v. pici banán), mert főétkezések között én is ennék vmit. A helyedben a müzlivel vigyáznék, mert sokfajtának magas a cukortartalma.
Egyél óránként egy-egy gyümölcsöt, vagy szeletelj fel kígyóubit, annak nagyon magas a víztartalma. Igyál napi kb. 2,5-3 l citromos vizet (cukor nélkül), csinálj kancsóba és iszogasd, nem leszel annyira kívánós tőle, eltelít.
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!