Ti sokat idegeskedtetek terhesség alatt?
Ha igen, lett vmi "baja" a babának? Mármint nem ártott neki, ugye? Vagy születés után mit vettetek észre? Nyűgös, sokat sírós... stb.
24+3 h km
Szia!
A barátnőm és Én 5 hét különbséggel voltunk terhesek/ szültünk.
Ő az egész terhességét végig idegeskedte, amit meg is értek. Család, és legfőképpen anyagi gondok kísérték végig a terhességét, plusz nagyon pörgős életet élt a terhesség alatt. A Kisfia fél éves koráig nagyon sírós volt, és nyüzsgő, alig aludt stb.
Én tudatosan odafigyeltem magamra, kerültem a stresszt stb. A fiam nyugodt, kiegyensúlyozott, jó alvó gyerek.
Nem tudom, hogy befolyásolja-e, de Én kicsit "hiszek benne"
Szia!
Én is kerülöm a stresszt, de van mikor nem tudom elkerülni. Pl ha vmin összeveszünk a párommal, felidegesít, akkor van h felmegy a pumpa nálam. Nem tart sokáig szerencsére, mert ilyenkor eszembe jut h a baba miatt inkább nem megyek bele vitákba. Meg nem gyakoriak a viták nálunk, csak egy kapcsolatban sajnos vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!