5 hetes terhes vagyok és szinte olyan mintha nem is lennék terhes normális ez?
Szagokra semmire nem vagyok érzékeny hányingerem sincsen . ha az orvos nem állapította volna meg a terhességem akkor még mindig azt hinném , hogy megfog jönni xD .
Csak annyi ,hogy kivánom a zöldségeket : uborka , paprika, paradicsom . Én kislányt szeretnék nagyon ! De azt olvastam , hogy a kislányokkal édeset kivánsz , és sokat hánysz , plusz a reggeli rosszullétek .( én nem hányok ,és nem is vagyok rosszul cseppet sem) Akkor a jelek szerint fiúra számíthatok ? Kinek volt ilyen mint nekem és kislány lett ??????? Persze tudom az egészsége a legfontosabb de akkor is nagyon érdekel !!!
Teljesen normális hogy nem érzed magad állapotosnak,mert ez is olyan hogy van akinél jönnek a vele járó dolgok és van akiknél nem.
Mindegy hogy mit kívánsz,mert semmi köze nincs a gyerkőc neméhez!
Boldog babavárást!
8hetes baba anyukája
Én a 16.hétig éreztem így... aztán mivel elkezdett nőni a hasam, kezdtem felfogni , hogy mi a helyzet valójában. :P :D
26 hkm
Ja és kisfiúnk lesz!
#3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!