Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 terhes vagyok. Tegnap...

32 terhes vagyok. Tegnap hozták a papirt hogy elfogadom-e a közmunkát, természetesen nemet húztam alá, igy elvehetik tőlem a közfoglalkoztatást helyettesítő támogatást? Erre nincs valami törvény!

Figyelt kérdés

2013. ápr. 27. 06:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Elég buta voltál. Aná, hogy elveszik a támogatást. Ez a törvény. Nem működést együtt, nem vagy jogosult támogatásra es ez nagyon jol van igy.

Az igent kellett volna jelölni. Tudod a közmunka elott van kotelezo irvosi alkalmassági, igy evidens, hogy ha adott munkára nem vagy alkalmas, nem közvetítenek ki.

2013. ápr. 27. 06:56
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első válaszoló is leírta, elfogják venni, mert nem vagy együttműködő.
2013. ápr. 27. 07:04
 3/20 anonim ***** válasza:
90%

Miért nem fogadtad el!?

Úgyis ha látják terhes vagy, max sepregetni küldenek el, amit kényelmesen el lehet végezni, s több pénzt kaptál volna, ami gondolom jól jön így, szülés előtt!!!

2013. ápr. 27. 07:48
 4/20 anonim ***** válasza:
90%
Igen, sajnos elvehetik. Ahogy az első is írta, elküldtek volna orvosira, mindenkit elküldenek. Ott az orvos eldöntötte volna, hogy dolgozhatnál-e. Nagy valószínűséggel nem engedett volna már dolgozni 32 hetesen, de így biztos, hogy nem vették volna el a támogatást, mert orvosi igazolásod lenne, hogy nem dolgozhatsz. Ha engedte volna, akkor is max. 1 hónapot csak.
2013. ápr. 27. 08:10
 5/20 anonim ***** válasza:
89%
El is fogják venni!Bocsi,de elég buta vagy tényleg.Én kapom sőt 32-33hetesen igényeltem,nem akarták megítélni mert h. már most mekkora a pocak h. fogok dolgozni ha kiküldenek stb...én meg mondtam,nekem ugyan nem büdös a munka,ha kiközvetítenek ok,igent mondok és ahogy előttem írták ott az alkalmassági,úgysem engednek dolgozni így!Ennyi.38hkm
2013. ápr. 27. 08:23
 6/20 anonim ***** válasza:
82%

Hétfőn szépen menj be az önkormányzathoz és valahogy magyarázd ki magad.

Anyukám is közmunkát végez, és volt egy 19 éves kiscsajszi is ott. Kiderült, hogy terhes, és onnantól kímélték, tök normálisak voltak vele.

2013. ápr. 27. 08:45
 7/20 anonim ***** válasza:
4%
engem 12 hetesen se engedett a doktornő, de ha engedett volna se mentem volna, mert inkább nem kell a pénz, de a gyerekem egészségét nem veszélyeztettem volna, engem takarítani akartak küldeni iskolába, ott meg cipelni kellett volna a vizet, a székeket felrakni stb. pedig abba az évben már dolgoztam ott 3 hónapot utána meg kiakartak újra közvetíteni? A munkaügyön azt mondta a csávó, hogy nehogy már ne tudjak dolgozni, ha nem vagyok veszélyeztetett, úgy szájba vertem volna. Az orvosnak elmondtam ő meg azt mondta majd ő azt eldönti, és azt mondta örül ha valaki a mai világban gyereket vállal, így természetesen nem talált alkalmasnak, bocsi az offért, de ilyenkor úgy felháborodok, amikor orvosin voltam akkor is volt egy 30hét körüli kismama kiközvetítve.
2013. ápr. 27. 11:07
 8/20 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó! A terhesseg nem betegség. Takarítani lehet terhesen is, hacsak nem valóban veszélyeztetett terhes a kismama.mgratulalok az intelligens hozzaallasodhoz. Nem is értem miért vagy munkanelkuli......
2013. ápr. 27. 11:48
 9/20 anonim ***** válasza:
48%
holnap menj be és korrigáld a válaszodat! mondd azt,hogy félreértetted a kérdést vagy akármit. A takarítással kapcsolatban annyit, hogy nekem sem lenne kedvem söprögetni a jogi diplomámmal.
2013. ápr. 27. 12:49
 10/20 anonim ***** válasza:
78%
Nade utolso, ez nem kedv kerdese. Ha az ember nem dolgozik es elvarja a segelyt, akkor tegye meg erte, amit kell. De pl itt nalunk akinek nem "nocatalanosos" vegzettsege volt, annak adtak irodai munkat, vagy pedagogiai asszisztensnek tettek be. A kozmunka nem feltetlenul takaritast jelent.
2013. ápr. 27. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!