Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 terhes vagyok. Tegnap...

32 terhes vagyok. Tegnap hozták a papirt hogy elfogadom-e a közmunkát, természetesen nemet húztam alá, igy elvehetik tőlem a közfoglalkoztatást helyettesítő támogatást? Erre nincs valami törvény!

Figyelt kérdés

2013. ápr. 27. 06:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%
7es vagyok, kedves 8. Gyesen vagyok nem munkanélküli. Van 3 szakmám, takarító, kert és parkápoló, élelmiszer és vegyiáru eladó, én dolgoztam ott, ahová kiakartak közvetíteni és sokszor kell nehezet emelni, én nem kockáztattam volna hogy elvetéljek, ott nem akkor áll meg az ember pihenni, mintha itthon takarítana. És dolgoztam kisállateledel gyárban, baromfifeldolgozóban, fürdőben recepciósként, nem mindenki önhibájából lesz munkanélküli, én se.
2013. ápr. 27. 13:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ha gyesen vagy, akkor nem kozvetitenek ki kozmunkara....
2013. ápr. 27. 13:13
 13/20 anonim ***** válasza:
56%
de ez terhesen volt, 12hetes voltam akkor
2013. ápr. 27. 13:15
 14/20 anonim ***** válasza:
76%
10-es válaszoló, itt konkrétan a takarításról volt szó. Abban egyetértünk,hogyha valakinek kell a segély akkor tegye meg érte azt, amit elvárnak. Ez mindig az adott helyzettől függ. Ki mit engedhet meg magának akár végzettségét, akár az anyagi vagy családi körülményeit, illetve a felajánlott munkát figyelembe véve. De ha a kérdező nem gondolta kellőképpen át, akkor ideje változtatni rajta. Gyedet szerintem már így sem-úgy sem fog kapni sajnos...mert ez már segély és nem álláskeresési támogatás.
2013. ápr. 27. 13:15
 15/20 anonim ***** válasza:
14-es és 9-es voltam :)
2013. ápr. 27. 13:16
 16/20 anonim ***** válasza:
36%
szia. Én is kaptam a segélyt. ( 22800 ft) beakartak hívni közmunkára, de mivel közöltem hogy kismama vagyok, kérték a kiskönyvemet, töltöttünk ki egy igénylő lapot a rendszeres szociális segély megkérésére. A munkaprogramból kivettek, és viszont mivel, kismama vagyok a pénzemet majdnem megduplázták. most 44510 ft-ot kapok. A feltétele ennek az volt hogy be kell töltsd a 12 hetes terhességet. Miután a kicsi megszületik, be kell szólni az önkormányzathoz, és addig a napig kapod amíg meg nem szülsz, utánna arányosan hozzá a gyest. De ezt el kellett volna neked mondania egy hivatalban dolgozónak. Így sok pénztől el is estél. :(
2013. ápr. 27. 13:20
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Azt elfelejtettem írni hogy veszélyeztettet terhes vagyok, és ezért sem vállalnám el, mert a gyermekem egészsége a legfontosabb.Ez nem munka kerülés hanem felelősség teljes döntés a részemről!Nem gondolom azt hogy az utolsó 8 hetet úgy kellene eltöltenem hogy 30 fokba az utcát seperjem,több szakmával a kezembe!Arról hogy munkanélküli lettem nem én tehetek! Még egyszer nagyon szépen köszönöm hogy idöt szakítottatok hogy válaszoltattok!
2013. ápr. 27. 13:38
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Hetfon menj be a munkaugyikozpontba/onkormanyzathoz -attol fugg ki kuldte a levelet- es vidd az orvosi iagazolast arrol, hogy veszelyeztetett terhes vagy. Adott intezmenynek nem dolga tudni arrol, hogy te terhes vagy. Ha nem viszel igazolast, ugrott a segelyed.
2013. ápr. 27. 13:40
 19/20 Sándor G válasza:
27%

te nagyon buta vagy, az ilyen tanulatlan emberek miatt. Nézik le a közmunkásokat.

Olyan hogy közmunkát helyettesitő támogatás nem létezik, nem is volt soha.

csak f.h.t. van, a mai napig'erre jogosult az aki 55év alatti tartós munkanélküli.

Melyik orsz.ban élsz?

2013. ápr. 28. 05:59
 20/20 Sándor G válasza:
54%

14/19, aki dolgozik, akár közmunkán október végéig, az nem a segélyért dolgozik, hanem a havi 49ez.ft-os bérért, a munkaviszonyt ne keverjük össze a segélyekkel.

Aki álláskereső az max.3hónapig kaphatja az ellátást, ez a min bér 60%a ,és még adót is vonnak belőle.

Micsoda nem normális hülye ország ez, hogy elhitették az emberekkel, azért kell dolgozniuk, hogy a télen kapják meg az fht.-ét

Ennyire lesüllyedtünk a mocsárba, ? Szégyen gyalázat

A közmunka mint olyan nem old meg semmit, nem vezet sehova, a segélyeket a szegénygyülőlő arrogáns kormány megvágta, munkalehetőség nincsen.

A munkanélküliségi ráta 11,7%ra nött, egyre kevesebben dolgoznak, jövőre ennyi pénz sem lesz közmunkára, éhen fogunk halni.

2013. ápr. 28. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!