Még nem múltam el 14 éves és lehet, hogy terhes vagyok. Mit tegyek? A törvény bünteti a szexet 14 év alatt, engem vagy a szüleim? Vagy akitől a baba van mert ő már 15 éves. Mihez kezdjek?
Nem hinném ,hogy terhes vagy, mert már volt 2 mensid, és a teszt is negatív. De nyugodtan csinálj megint tesztet, már tuti + kell legyen, ha terhes vagy. A mensi sokmindentől késhez, akár az izgalomtól is, a mozgáshiánytól is...
A szüleid nem büntetik, téged sem, de az "apát" igen.
Jó lene, ha rendesen védekeznél, de még jobb lenne, ha még egy kicsit várnál a szexuális élettel..
Ha kérdésed van, menj el nőgyógyászhoz, megállapítja a terhességet is, ha van, és segít a megfelelő védekezés kiválasztásában is!
Nos,14 évesen nekem nem volt rendszeres ciklusom.Olyan 15-16 éves voltam,amikor belőtte magának a 28 napot.Már kétszer megjött,gondolom rendes mennyiség stb.Ha baba lenne,mér rég jelentkeznének a terhességi tünetek.
Hányás,fáradtság,émelygés,alacsony vérnyomás,puffadás.Ezek közül nem mind jelentkezik,de egy vagy kettő mindenképpen.Meg 12 hetesen már picit gömbölyödik a poci is..sőt..13 hetesen.(Mert annyinak kellene lenned,ha babás lennél.)
Ergó,ez jó lecke volt!Talán védekezz rendesen!Az meg hogy a törvény kit büntet meg kit nem egyformán mindegy,mert ha az én lányom lennél,és bejelentenéd hogy 13 évesen babát vársz,hát szerintem kikelnék magamból,és mind az apát és mind a lányomat én büntetném,nem kellene oda törvény!
Kedves válaszolók! Szerintem ennek a lánynak éppen elég büntetés volt ez az idegeskedés. Szerintem nem a mi feladatunk megítélni. Ez az oldal azért van, hogy segítsünk egymásnak. Ha otthon nem meri ezt megkérdezni,annak biztosan oka van, azért fordult ide.Azért ilyen a mai társadalom, mert nem segítünk egymásnak, csak ítélkezünk egymás fölött:(
Nem védeni akarom amit tett,(mert én a házasság utáni szexet tartom helyesnek és nem vagyok öreg sem, 23 éves), de manapság sok ilyen helyzet fordul elő, inkább segítsük, ha ide fordult.
Ja, és szerintem bárkivel előfordul, hogy elgépel valamit.
Szerintem sem vagy terhes. Orvoshoz jó lenne azért elmenni. Ja, és a dokinál, azért van a szád, hogy kérdezz, tehát ha valamiben nem vagy biztos, akkor tudod mit kell tenni :) Lehet, hogy a gyógyszer miatt késett a menstruációd.
A többi válaszoló meg nem tudom, mit képzel magáról. Ők talán még sosem követtek el hibát? Pláne helyesírásit. Oké, én is szoktam fikázni mások helyesírását, ha nagyon ordít róla, hogy az illető egy tukó paraszt, de itt nyilván csak elírásról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!