Törvény szerű, hogy minden nő vérzik kicsit, mikor beágyazódik a baba? Vagy nem mindenkinél van ez így?
Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 13:37
1/10 anonim válasza:
Nem törvényszerű, a beágyazódásból a nők többsége nem vesz észre semmit.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2010. okt. 10. 13:44
4/10 anonim válasza:
A többségnél nincs ilyen,felejtesétek már el!
5/10 anonim válasza:
Nem törvényszerű, mint ahogyan az sem hogy van aki megérzi a peteérést és van aki nem.Nekem pl. nem volt.
6/10 anonim válasza:
Nem torvenyszeru,sot szerintem a tobbseg nem is veszi eszre.Nekem kivetelesen volt ket napos enyhe verzesem ami meg is tevesztett minket,igy amikor elmentem az orvoshoz kiderult h nem egyhonapos hanem ket honapos terhes voltam:)
7/10 anonim válasza:
semmit de semmit nem éreztem!!!!!! :)
8/10 anonim válasza:
Nekem mensi elmaradása előtt volt 2-3 nappal egyik délután pici barackszínű folt, ennyi. Talán attól.
10/10 anonim válasza:
Elsőnél volt egy csepp ver.
Másodiknál semmi:)
Szoval nem, nem törvényszerű. Minden női test más! Nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!