Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Még nem múltam el 14 éves és...

Még nem múltam el 14 éves és lehet, hogy terhes vagyok. Mit tegyek? A törvény bünteti a szexet 14 év alatt, engem vagy a szüleim? Vagy akitől a baba van mert ő már 15 éves. Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Nem igazán tudom h terhes vagyok-e vagy sem. Az alkalom után 2x már megjött a de most 1hete késik.Ha terhes vagyok akkor már a 2.hónapos a baba. Eddig nem észleletm a menctruáció kimaradásán kívűl semmi jelet a terhességre, sem hányineger, sem émejgés,se mell faájdalmak semmi.Híztam mondjuk egy kicsit de a sportot egy lábsérülés miatt abba hagytam és gyógyszewrt is szettem rá.A 3. napon az aktus után csinálatam teszetet de az negatív lett. Terhes lehetek? Ha igen mit tegyek?
2008. febr. 16. 11:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a 3. válaszolónak üzenem hogy ez a lány nem azt kérdezte hogy te hogyan büntetnéd a gyerekedet ha ilyet csinálna. Valószínűleg el sem mondaná!
2008. febr. 19. 20:36
 12/15 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindenkinek akki így kiált melletem nagyon jól esik!!! és nem tudom elmondani h mennyire hálás vagyok!köszönöm szépen mindenkinek!
2008. febr. 19. 21:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen, valószínűleg nem vagy terhes, de a biztonság kedvéért csinálj mégegy tesztet.H az negatív, nincs semmi gond!:)
2010. ápr. 16. 20:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés több, mint két éves. Akár terhes volt, akár nem, az már úgyis kiderült.
2010. ápr. 16. 20:29
 15/15 anonim ***** válasza:
csak úgy jelezném hátha valaki ide téved és vonatkozik rá: 14. életévét be nem töltött személlyel szexuális kapocsaltot létesíteni bűncselekmény, és rendőrségi eljárást von maga után (akár bele egyezett a fél, akár nem)
2011. aug. 9. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!