Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hónapja vagyunk együtt...

4 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel és becsúszott egy baba kb 1.5 hónapos, sajnos nem állunk úgy háttérileg hogy megtartsuk ezért elveteti a párom, abortusz után mire számítson Ő és én?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 21:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
77%
Lelehet ponytozni de inkább abortusz mint wc vagy kuka vagy álandó lelki terror vagy h érzeztetik a gyerekkkel születése napjától h csak baleset és nem kell senkinek csak műszáj volt megtartani...Szeretni viszont nem lehet azt amit nem kívánsz nem akarsz ami múszáj ami kényszer,azt sajnos egyre jobban utálni lehet csak.Inkább abortusz.A gyereknek is jobb.
2010. szept. 6. 19:13
 22/29 anonim ***** válasza:
52%

SZÜLJE MEG ÉS ADJÁTOK ÖRÖKBE, MERT TÖBB TÍZEZREN VÁRNAK REMÉNYTELENÜL BABÁRA, ÉVEK ÓTA AKÁR VAGY HARCOLNAK LOMBIKKAL, EGYÉB KEZELÉSEKKEL HIÁBA.

HIDD EL, EZ A LEGEMBERSÉGESEBB MEGOLDÁS.

AZ ABORTUSZ GYILKOSSÁG!!

6 HETES MAGZATNAK MÁR VER A SZÍVE, PICI APRÓ VÉGTAGJAI VANNAK STB.

LÁTOM, RÉGI A KÉRDÉSED, DE REMÉLEM NEM TETTÉTEK MEG!

2012. jan. 12. 10:44
 23/29 anonim ***** válasza:
59%

Helyükbe odadnám egy abortusz ellen rinyálónak,de tuti nem kéne egyiknek se,csak a pofájuk nagy,dobálóznak a gyilkos szóval,de ha mondjuk oda állna el egy nő aki valószinű nyomorba szülne,vagy egy beteg babát várna,hogy oké megszüli és átadja egy ilyennek,sírva menekülnének,csak szájkaratéznak!!!!!

Ja és a sok abortusz ellnese fizeti a gyermek étkeztetést,árváházakat,anyotthonokat,nevelőintézetket,és a sok életképtelen államon élő beteg gyerek költségeit is.

Nagyon Okosak.

2012. jan. 12. 21:44
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

21:44-es!

TE AGYATLAN GONDOLKOZZ MIELŐTT ÍRSZ VALAMIT...

ÉN SAJÁT TAPASZTALATBÓL ÍRTAM AMIT ÍRTAM, NEM TUDOM HÁNY ÉVES VAGY, FIÚ-E VAGY LÁNY, DE KÍVÁNOM HOGY ÉLDD ÁT AZT A HOSSZÚ ÉVEK ÓTA TARTÓ HARCOT, ORVOSTÓL-ORVOSHOZ JÁRÁST STB. FÁJDALMAT ÉS LELKI SZENVEDÉST, AMIT ÉN ÉS A FÉRJEM ÁTÉLÜNK NAP MINT NAP ÉVEK ÓTA AZÉRT A REMÉNYÉRT, HOGY TALÁN EGYSZER SIKERÜL ÉS LESZ SAJÁT GYEREKÜNK!

ÉS NE ÍRJ ÁLTALÁNOSÍTVA ILYEN BAROMSÁGOKAT, HOGY CSAK

MONDJUK AZTÁN MENEKÜLNÉNK HA ADÓDNA LEHETŐSÉG.

ÉN AZONNAL ROHANNÉK, HA MOST VALAKI AZT MONDANÁ, HOGY LEMOND A GYEREKÉRŐL, ÉS EZZEL NEM CSAK ÉN VAGYOK ÍGY HIDD EL!!

ENNYI.

2012. jan. 13. 10:38
 25/29 anonim ***** válasza:
nem gyanús h majd 2 éves a kérdés???az uccsó pár válaszolónak szólt.
2012. jan. 13. 12:02
 26/29 anonim ***** válasza:
47%

Azért van annyi reménytelenül évekig váró pár, mert mindenki újszülött, egészséges, magyar babára vár...márpedig abból van legkevesebb.

Ha egy sokáig örökbefogadásért sorbaállónak mindegy lenne a gyerek neme, színe és lehetne mondjuk egyéves is, máris több ember lehetne szülő...

Egyébként én sem pártolom az abortuszt, elítélem, de vannak körülmények, amikor az a megoldás, sajnos. Egy tininek, aki iskolába jár, nem biztos, hogy az a legjobb, ha kimarad a suliból, stb., és kihord egy gyereket... hangsúlyozom, ha felelőtlenül dugott, vagy tajt részegen, nem sajnálom őt a történtekért, de van, hogy az ember védekezik, mégis becsúszik, akkor is, ha maga a tini felelős, értelmes lány. Meg a fiú is.

Akkor viszont nem mondom, hogy hordjon ki és szüljön meg igenis egy gyereket, mert annyi a gyerekre váró pár van......én is sajnálom az elvetetett magzatokat, de van eset, amikor nincs más megoldás.

Aki meg felelőtlen kismama lenne, inkább vetesse el, minthogy végig bagózzon, piáljon, beteg gyereke szülessen, aztán persze a gyerek intézetben nőjön fel, mert sok pár hiába nem tud örökbefogadni mondjuk 7-8 éve, mégsem kell neki akármilyen gyerek, ezért szegényt nem fogják választani.

2012. jan. 13. 13:41
 27/29 anonim ***** válasza:
47%

DE IGEN, LÁTOM HOGY RÉGI A KÉRDÉS!

CSAK NEM LEHET SZÓ NÉLKÜL ELMENNI AZ ILYEN MELLETT, TUDOD, AKIBEN EGY CSEPP EMBERI ÉRZÉS IS VAN, AZ NEM TUDJA MEGÁLLNI.

IGEN, SOKAN CSAK ÚJSZÜLÖTTET AKARNAK, DE A VÁRAKOZÁS NEM AZÉRT TART ÉVEKIG, HANEM MERT - MINT AMÚGY MINDEN - TÚL VAN BONYOLÍTVA AZ EGÉSZ FOLYAMAT, EBBEN A HÜLYE ORSZÁGBAN.

AZ A SOK FELESLEGES PAPÍR, STB. A LÉNYEG AHELYETT, HOGY A GYEREKEK MIHAMARABB SZERETŐ CSALÁDOKHOZ KERÜLJENEK.

A BÜROKRÁCIA HÜLYESÉGE NEM JÓ SE A GYEREKEKNEK, SE A VÁRAKOZÓ SZÜLŐKNEK SEM.

EZ ITT A GOND.

2012. jan. 13. 14:31
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen perzse örömmel rohannál egy beteg gyerekért,vagy egy romáért,ugyan már nem kell hazudni,legtöbb embernek nem kell beteg baba,gyerek,örül ha a viszgálat idejében kimutatja és elhajtathatja,ha meg nem veszik észre megszüli majd beteszi egy intézetbe azt megy tovább egészségesre várva,tisztelet a kivételnek aki fel nevel egy beteg gyereket is,és 30-on túl vagyok már,és elég sokat látok munkám végett,hogy hova szülnek emberek életet,sokat látom hogy bánnak a gyermekükkel egyesek.Na annál igenis emberségesebb az abortusz,lehet kapálózni ellene,de így van,és akik egészégügyi okból vetetik el vagy mert nem tudnak enni adni nekik,ne keverjük már össze azokkal akik diszkozás után futnak kaparásra.És igen átéltem én is sok borzalmat életem során,az egyik legjjobb barátnőmnek volt három abortusza,mert genetika beteg lett volna a baba,a párja pedig kötelezte rá,majd volt pár halva szülése,most végre van gyermeke férje,úgy hogy ne kivánj semmi rosszat másnak,mert ez arra utal hogy roppant rosszindulatú vagy ha neked rossz legyen másoknak is.
2012. jan. 13. 21:45
 29/29 anonim ***** válasza:
És igen sajnos általánosítok sokat,mert ebben mozgok nap mint nap és sajnálom ha megbántottalak,csak leírtam a véleményem,nem ellened szólt,csak a legtöbb ember mindenben a tökéleteset akarja,gyerekben is,És igen igazad van abban hogy sajnos a sokszor felesleges túlbonyolított bürökrácia miatt elhúzódnak az örökbe fogadások,rossz családból való kiragadások.És sok gyerek évekig vár szerető családra,és sok pár évekig gyermekre,Sajnos egy betegség miatt nekem is azt tanácsolta a dokim hogy jól gondoljam meg gyerek kérdést mert valószinű nem tudnék kihordani egy egészéges magzatot.Kívánom neked hogy mielőbb jobbra forduljon az életetek.Kítartást,és nem akartalak megbánatni.
2012. jan. 13. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!