Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hónapja vagyunk együtt...

4 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel és becsúszott egy baba kb 1.5 hónapos, sajnos nem állunk úgy háttérileg hogy megtartsuk ezért elveteti a párom, abortusz után mire számítson Ő és én?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 21:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
64%

A barátnőd biztos, hogy meg fogja bánni az abortuszt.

Nekem is missed ab-om volt, és én is egy abortuszos csajszival voltam egy szobában. Őérte bekiabált a nővég a folyosóról, hogy jöjjön, onnan pedig átkísérték a küretszobába. Elmondása szerint nem is foglalkoztak vele, mindenki tette a dolgát. Értem tolókocsival jött a műtősfiú, a műtét előtt pedig az altatóorvostól kezdve mindenki bemutatkozott, és elmondták mikor mi és miért fog történni.

2010. ápr. 13. 22:03
 12/29 anonim ***** válasza:
65%

Na, erről beszéltem!!

A korházi bánásmód lessz a legszőrnyűbb, amit el kell viselnie!

2010. ápr. 13. 22:06
 13/29 anonim ***** válasza:
35%
Tönkrevágtad az életét csak azért mert nem vagy képes óvszert húzni? Hány éves vagy, 12?!
2010. ápr. 13. 22:08
 14/29 anonim ***** válasza:
62%

nálunk ugyanez volt a szitu - a pasimmal 4hónapja voltunk együtt, és védekeztünk- de mégis terhes maradtam. Nagyon szorossá tette ez az esemény a kapcsolatunkat, meg akartuk tartani, végülis már 28voltam, ő meg 30. Sajnos 6hetesen elvesztettük. Ez a pasi azóta a férjem és a második kisfiunkat vájuk! :-)

Szeritem gondoljátok át, hogy mit akartok. Biztos ez a megoldás marad csak? Bár az abortusz a ti döntésetek, de biztos, hogy nagyon rosszul fogja magát érezni utána a barátnőd. :-(

2010. ápr. 13. 22:38
 15/29 anonim ***** válasza:
47%
Szia!! A barátnőd, tuti hogy lelkileg teljesen ki fog borulni. Sajnos nekem is volt már benne részem, és nincs ennél szörnyűbb dolog. Bánni fogja nagyon. A kórházban mondjuk velem nem voltak szemetek, de az sem érdekelt volna igazából,annyira ki voltam. Végig bőgtem a kórházban, abba se tudtam hagyni. nagyon meg kell gondolni az ilyet.Szörnyű dolog és nagyon szomorú. Nagyon sok türelemre és szeretetre lesz szüksége. Mindenütt csak babákat fog látni, mindenhol csak az ezzel kapcsolatos dolgokat fogja észrevenni, mert az ilyenkor így szokott lenni. Törődésre lesz szüksége nagyon. És ha bármi mód van rá, azért hátha lehetne másképp dönteni...:(
2010. ápr. 14. 08:46
 16/29 anonim ***** válasza:
66%

21.58-as átérzem helyzetedet! ide is jöhetnek akkor a minuszok. sosem írtam még le, most megteszem akkor én is:

évek teltek már el, nem voltam fiatal sem, 27éves voltam. nem buliban fogant a baba nagyon szerettem volna. Ám a párom mikor megtudta totál magamra hagyott. ott álltam egy hat órás munkaidővel, szinte semmi jövedelemmel, apa nélkül. Féltem ha megtartanám, idővel az apját látnám a gyerekben, akit akkor már gyűlöltem tette miatt. öt hetes voltam (tehát olyan 3 hetes lehetett a magzat) mikor megvolt az abortuszom. Sírtam én is, a szüleim is. ürességet, kongó mélységet éreztem. gyűlöltem magamat és hetekig csak sírtam. olyannyira belehaltam kicsit én is hogy a végén pszihés betegségem lett, kórházba kerültem, orvoshoz jártam. évekig nem akartam babát, még a gondolatra is rosszul lettem. 5 év telt el azóta.Nemrég sikerült feldogoznom azt hogy annakidején gyarló lettem. és most babát várok, lassan 16hetes vagyok. minden nap eszembe jut, vajon visszakapom e a bűnömet ebben a terheségben? vajon ez a baba megmarad e ha azt akkor eldobtam?! Mégis azt mondom megértem aki úgy dönt hogy nem tartja meg a babát. És nem midnenki megy vígan és dalolva. megbotlottam én is mert naív és hülye voltam. nincs feloldozás bűnöm alól, de nem is kell hogy legyen. mégis azt hiszem nem szabad hogy egész életemben emiatt bűnhödjek, vagy bűnhödjön más is, és ezalapján ítéljen bárki is meg.

Szembe kell viszont nézni azzal hogy egy ab. után hatalmas lelki teher nehezedik az emberre, s ha ezt nem tzudja feldolgozni egyedül, segítséget kell kérnie. én aznap reggel bementem és délután már haza is mehettem. minden olyan gépies volt, s míg más vígan csacsogott a műtét után, addig én szerettem volna kiugrani az ablakon.

Hát kedves kérdező, nektek kell eldöntenetek mi legyen, de figyelj oda a párodra. és ha úgy látod, kérjetek segítséget, mert különben évekig megfosztjátok magatokat az élettől.

vigyázzatok egymásra!

2010. ápr. 14. 09:03
 17/29 anonim ***** válasza:
50%

Ne haragudj de én sem szeretem az olyan kifejezést hogy "becsúszott egy baba"..... az egy kis élet, amiről furcsa így beszélni hogy csak úgy becsúszott.....

Persze a Ti döntésetek és ha nem akarjátok Őt akkor jobb neki odafent, mint olyan szülőknél akik ennyire nem akarták hogy világra jöjjön , de azért gondoljátok át biztos ami biztos, ha együtt vagytok, szeretitek egymást, van hol élnetek akkor lehet hogy a a gyermeketek is kaphatna egy esélyt veletek.... Na persze van hogy az embernek olyan szörnyű anyagi körülményei vannak hogy neki magának sem jut rendesen pl ennivalóra, de ahol nem ez a helyzet ott igazán elfér egy baba is, ha a szeretet megvan :)

2010. ápr. 14. 09:52
 18/29 anonim válasza:
32%

SZIA!!!!!

Nekem is volt abortusom,meg sajnos vetélésem is!!!!!Hát a dolog lényege annyi,hogy utána biztos,hogy pár hétig rosszul fogod magad érezni lelkileg,mert egy életet ölsz ki magadból!!!!!!Meg hát a másik,utána ha teherbe szeretnél esni,akk biztos nehezzebben fog menni,hosszabb ídőbe fog telni!!!!!vagy nem is tudsz majd teherbe esni!!!!!!!!!Te tudod!!!!Amúgy,ha szabad megkérdezni,hány évesek vagytok?Kérlek válaszolj mindenkép,mert fontos lenne!!!

2010. ápr. 14. 09:53
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

09.53-asnak üzenem: nem biztos hogy nehezen fog teherbe esni egy ab után. megvan a lehetősége, de nekem pl. 1 hónap után sikerült. (szerencsére) szóval a szövődmény benne van, de ha fiatal a terhesség és hozzáértő az orvos aki tényleg alaposan végzi munkáját akkor nem lehet gond utánna. persze megeshet hogy elmegy a baba az ab. szövődményeként, de ez a mai világban szerencsére ritka

a 09.03-as

2010. ápr. 14. 10:37
 20/29 anonim ***** válasza:
53%
kedves utolsó két válaszoló.a kérdező biztos h nehezen fog teherbe esni az abortusz után mivel ő pasi,és a barátnőjéről szól a kérdés.olvasni kéne mielőtt válaszoltok.
2010. ápr. 15. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!