Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A ti párotok hogyan viselkedet...

A ti párotok hogyan viselkedett a baba születését megelőző hetekben?

Figyelt kérdés

A párom egyre idegesebb lesz, ahogy közeledik a szülés időpontja. Valószínűleg még Július vége felé meg fog születni a fiunk, bár Augusztus közepére vagyok kiírva. De az orvosok szerint lehet előbb fog jönni.

A párom elég ideges és rossz kedvű mostanában. Sokat is jár el, ami nem jellemző rá. A focit nézi haverokkal a Margit szigeten. Mindre kimegy, amit a magyarok játszanak, pedig eddig nem is szerette a focit. Főleg a közös szurkolás, a haverok miatt jár ki szerintem.

A ti párotok hogyan viselte a szülés előtti heteket? Ideges volt vagy izgatott vagy milyen? Szerintetek köze lehet a párom viselkedésének ahhoz, hogy még viszonylag fiatalok vagyunk (22 és 21 évesek)? Akartuk a babát, és próbálkoztunk is, de a párom nem bánta volna, ha még várunk pár évet, de megbeszéltük, és beleegyezett, hogy próbálkozzunk. De én mindig is jobban akartam, mint ő. (De ezt ne értsétek úgy, hogy ő nem akarta, mert ő is akarta, csak nem bánta volna ha még várni kell pár évet. De a lehetőségek adottak voltak, én jobban szerettem volna, ő pedig beleegyezett.)

32 hetes kismama

2016. jún. 26. 14:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Csak a kötelező programokra járt el otthonról munkán kívül (évvégi vacsora, temetések). Itthon volt velem és sokkal idegesebb volt mint én. Szülésleírásokkal meg videókkal stresszelte magát, én nyugtatgattam állandóan :)

Még csak a 32. héten jársz, remélem mire tényleg mindenórás leszel, addigra javul a helyzet. De az ő pánikja (mert szerintem ez az) is érthető valahol.

2016. jún. 26. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!