Par napos babatok, hogy viselkedett az elso napokban?
Szia. az en kislanyom egy tunder volt a korhazban. Aludt 4-5orat is.
Aztan hazajottunk,es meg aznap este kikeszultem. 23.30tol reggel 6.30ig orditott. Sirtam en is.
Elmult par nap es sok siras nelkul,d ebren volt sokat (4-5orat) egyfolytaban.
Majd jott egy reggel.. 6.00tol 14.00ig sirt,orditott. Nem jottem ra mitol. azota is van,h 4-5orat ebren van egyfolytaban.aztan alszik,majd 1oras ebrenletekkel folytatodik.. keveset is hizik emiatt. Ja,az ejszakaink viszont tokeletesek. Kepes lenne 6-8orat is aludni. Hagyd,h szopizzon akar 1-2orat is,az megnyugtatja.
Egy 4hetes kiscsaj anyukaja :)
Biztos nem éhes? Az én kicsim három hetes, sokszor nyűgös, de a nagyon panaszos sírásai mindig éhséghez és hasfájáshoz köthetők. Épp a tegnapunk szólt arról, hogy nem bírtam rájönni, mi baja lehet, három napja álltunk le a tápszerről, és kiderült, hogy nem elég a tejem (még mindig), és a harmadik napra lett olyan éhes, hogy nem lehetett lecsendesíteni. Viszont ahogy megkapta a pótlást, rögtön helyreállt a béke. Illetve amikor csak amolyan "szociális" nyöszörgése van, akkor nálunk is a mellkasra fektetős-összebújós figura jött be a legjobban.
Kitartás, szerintem ez mindenkinek embert próbáló időszak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!