Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A ti párotok hogyan viselkedet...

A ti párotok hogyan viselkedett a baba születését megelőző hetekben?

Figyelt kérdés

A párom egyre idegesebb lesz, ahogy közeledik a szülés időpontja. Valószínűleg még Július vége felé meg fog születni a fiunk, bár Augusztus közepére vagyok kiírva. De az orvosok szerint lehet előbb fog jönni.

A párom elég ideges és rossz kedvű mostanában. Sokat is jár el, ami nem jellemző rá. A focit nézi haverokkal a Margit szigeten. Mindre kimegy, amit a magyarok játszanak, pedig eddig nem is szerette a focit. Főleg a közös szurkolás, a haverok miatt jár ki szerintem.

A ti párotok hogyan viselte a szülés előtti heteket? Ideges volt vagy izgatott vagy milyen? Szerintetek köze lehet a párom viselkedésének ahhoz, hogy még viszonylag fiatalok vagyunk (22 és 21 évesek)? Akartuk a babát, és próbálkoztunk is, de a párom nem bánta volna, ha még várunk pár évet, de megbeszéltük, és beleegyezett, hogy próbálkozzunk. De én mindig is jobban akartam, mint ő. (De ezt ne értsétek úgy, hogy ő nem akarta, mert ő is akarta, csak nem bánta volna ha még várni kell pár évet. De a lehetőségek adottak voltak, én jobban szerettem volna, ő pedig beleegyezett.)

32 hetes kismama

2016. jún. 26. 14:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
ejjel nappal nyavalyogtam neki, hogy "legyen mar vege" "kover vagyok" "tiszta stria vagyok" "egyre nagyobb a tokam" "sose lesz vege" "utalom magam" hogy mar elegge ideges volt :D:D megvaltas volt mindkettonknek a terhessegi allapot vege, lehet, hogy neki kicsit jobban is :D
2016. jún. 26. 14:31
 2/11 A kérdező kommentje:
Én is sokszor mondom, hogy kövér vagyok, és hogy fáj mindenem, meg ráadásul még mindig hányok néha, meg fáj ahogy rúg a baba, nem kapok már levegőt ha úgy fekszik a tüdőmre.. Szóval én is sokat panaszkodok, de nagyon nehéz terhességem van.
2016. jún. 26. 14:33
 3/11 anonim ***** válasza:

Az enyemnek az utolso hetig nem volt korhazi papucsa es ennek akkora feneket keritett, mint a haz.jart boltrol boltra.:)) Pakolgattunk a korhazra, listakat irtunk. Az utolso adag gyerekcuccot vettuk meg (pelus, ilyesmi). Ideges es izgatott volt egyben. Benn volt a szulesen, arra is keszult, olvasott, nezett videokat, ilyesmi.

De o 37, en 29 es vart, tervezett baba a gyerekunk.

Sajnos a te parodat te ismered, beszelgessetek, miert menekul, ha menekul egyaltalan.

2016. jún. 26. 14:36
 4/11 anonim ***** válasza:
47%
Nagyon pipa lennek , ha a ferjem a szules elotti hetekben, mikor minden oras vagyok, a haverokkal reszegedne vhol....
2016. jún. 26. 14:49
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
32 hetesen még dolgoztam, szóval zajlottak a szimpla hétköznapok. Valamelyest izgatott volt és várta, hogy megismerhessük a babát, de feszült semmiképpen. A kiírt napon még elvittem egy pasis szülinapozásra, majd el is mentem érte éjjel (bár megbeszéltük, hogy 1-2 sörnél többet nem iszik, hátha indulni kell a kórházba), másnap barátainkkal sütögettünk, úgyhogy mi elég lazán kezeltük.
2016. jún. 26. 14:53
 6/11 anonim ***** válasza:
70%

A 32 hetes szerintem meg messze nem mindenoras...a fociert en sem rajongok,de a magyar meccseket ettol meg en is megnézem es szurkolok,ki nem hagynam a ma estit sem:) te miert nem mesz ki vele? Lehet neked is jot tenne..

Amugy semmi extra nem volt nalunk,az elsőnél 37 v 38 hetesen balheztam vele,h ne igyon egy buliban mar,mert mi van ha ram jon a szulhetnek(ez csak azert vicces,mert nem valószínű,h ivott volna,ha nem hiaztizek be:)))

Egy kicsit tul izgultam akkor még..

O higgadt volt végig..es azóta is(a harmadikkal vagyok felidos)24 evesek voltunk az elsőnél

2016. jún. 26. 15:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy viselkedett mint máskor. Meghalgatott, próbált nyugtatni (rettegtem a szüléstől), készültünk a babára, sokat beszélgettünk a pocakommal. Utolsó egy hétben egymást kísérgettük a kórházba ( ő engem nst-re, mert minden nap kellett járnom, én őt urológiára, mert vesemedencegyulladasa volt, kórházba is akarták fektetni, de a szülés miatt nem ment).

Azért nem kell a te párodat sem leírni, hiszen eddig három darab meccs volt, ma lesz a negyedik. Mi sem vagyunk nagy focirajongók, de ezeket a mérkőzéseket még mi is megnézzük. Én mondjuk mennék vele ilyen helyzetben, de én nagyon aktív voltam, a 38. hétig dolgoztam, terhesen is voltam koncerteken, kerti grillpartykon, sőt még a diplomaosztó bulimra is elmentem, ami egy diszkóban volt.

2016. jún. 26. 15:18
 8/11 anonim ***** válasza:
62%

Sokat jár el, ami szerinted nem jellemző rá. Rossz a kedve, ideges...

Várt volna a gyerekkel, de beleegyezett(!), elismered, hogy te akartad jobban..

Szerintem mielőbb beszéljetek arról, hogy mi zajlik most benne, mert ennek nagyon menekülés szaga van, nehogy egyszerre csak egyedül maradj.

Lehet, hogy az is gond, hogy fiatalok vagytok, de ezt itt senki nem tudhatja! Kommunikáljatok bakker, úton van a gyereketek!!!

2016. jún. 26. 15:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"A focit nézi haverokkal a Margit szigeten. Mindre kimegy, amit a magyarok játszanak, pedig eddig nem is szerette a focit."

Ezzel még nem lenne gond. Gondolom dolgozni is eljár. Okés, ma a meccs kb. este 11-ig tart, de nagyon ritkán fordul elő, hogy a magyarok eb-n nyolcaddöntőt játszanak. Hagyd, hadd nézze. Július vége és augusztus közepe még messze van.

Nekem is kint lesz a meccsen (mármint itthon, a közvetítésen), de nálunk kint dolgozik. Akkor most sértődjek meg, hogy elmegy dolgozni?

Egyébként szerintem a férfiaknak is nehéz a terhesség vége. Én a 35/36. héten járok. Alapvetően jól viselem a terhességet, még dolgozok is. De az éjszakák sokszor nehezek. Már sehogy sem tudok feküdni, sokszor nyomja a tüdőm vagy éppen a hólyagom a baba, és kétóránként járok ki pisilni. :) Ő pedig annyira próbál segíteni nekem, hogy ő sem alszik, hanem minden rezdülésemre felkel és segít. Szerintem ez a férfiaknak is nehéz, nem csak nekünk. Hagyd, hadd szusszanjon egyet.

2016. jún. 26. 16:53
 10/11 A kérdező kommentje:
Azért még nem vagyok mindenórás, és részegedni sem szokott. Azt mondja, hogy nem menekül (ezt már én is mondtam neki, hogy olyan mintha előlem menekülne), csak ki akarja használni az időt, amíg még többet lehet a barátaival. Amúgy tényleg mindig figyel rám, segít, ha görcsölök látom hogy aggódik. Mostanában többet is dolgozik, mert többször osztják be, ami nem baj, mert nyilván több pénzzel jár, de kevesebbet látom, ami viszont nem tetszik. Illetve nemrég volt a szülinapja, és sok barátjának is (neki meg még 3 embernek volt pár nap különbséggel szülinapja), azt is nyilván elmentek megünnepelni... Szóval nem jár el sokat, de most sok minden összejött egyszerre. Én még ha akarnék se tudnék vele kimenni a focira, mert állandóan szédülök, néha el is ájulok a melegtől és az alacsony vérnyomástól. Nem tudnak vele mit kezdeni a dokik, mert a baba miatt van, ha ráfekszik az artériámra, elájulok. Amikor rosszul vagyok, látom hogy ő is nagyon aggódik, néha még jobban is mint én. És tényleg mindenben segít, mindent megcsinál amit én nem tudok, pl már pár hónapja a sarki boltba se tudok elmenni egyedül. Vagy jön velem, vagy megy egyedül bevásárolni.
2016. jún. 26. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!